معتقد باش ولی خرافاتی نباش!

معتقد باش ولی خرافاتی نباش!

یکی از ویژگی های مهم انسان که او را برتر و متفاوت از سایر موجودات می کند ، قدرت درک اوست. در سایه این قدرت شگفت انگیز ، می توان زندگی را به دست گرفت و تجربه کرد ، اما وقتی این نعمت از جانب خدا با گذشت زمان تحت سلطه توهمات و خیالات به صورت خرافات قرار گیرد و این رویکرد مانع پیشرفت و عملکرد صحیح عقل و خرد می شود. به دلیل این نیرو در واقع معلول است ، نفوذ و کاربرد خود را از دست می دهد ، در عوض خرافات و توهمات نقش دارند.

به گزارش رویداد برتر ، روزنامه “جوان” نوشت: اعتقاد به بخت ، فال ، فال ، پیشگویی ، کلاغ جغد و کلاغ و مواردی از این دست در برخی افراد وجود دارد و این نوع خرافات فرهنگی گاهی باعث انحراف افراد از رسیدن به حقایق می شود. و واقعیت های دین ، ​​و گاهی تأثیر چنین مواد بی اساس و خرافی به گونه ای است که موجب محکومیت در بسیاری از امور می شود. در نتیجه ، حتی حقایق و اصول اعتقادی دین برای معتقدان آن بی ارزش می شود.

خرافات در لغت به معنای اعتقادات کاذب و بی اساس است که هیچ مبنای عقلی ندارند و در اصطلاح غیر واقعی و واقعی نامیده می شوند. جلب برخی افکار خرافاتی بیهوده و بی اساس ، شکاف هایی در هویت فرد و جامعه ایجاد می کند که باید برطرف شود ، از رواج ارزش ها و هنجارهای جذاب و اصیل اسلامی بهره برداری شود و این شکاف ها را پر کند تا جامعه رنج نبرد. عواقب منفی که نسل جوان هویت خود را از دست می دهد.

تاریخ خرافات به اندازه عصر بشر قدمت دارد ، به حدی که نمی توان آن را به مکان ، زمان یا جامعه خاصی نسبت داد. زیرا علاوه بر تفکر و باورهای صحیح ، باورها و افکار غلط نیز ایجاد و رشد یافته است. خرافاتی که مردم را سرگرم می کرد. حتی در دنیای محبوب ورزش ، به ویژه فوتبال ، که توجه همه را به خود جلب کرد و شخصیت های برجسته و همچنین شخصیت های برجسته سیاسی و اجتماعی را به خود جلب کرد ، بسیاری از مدل ها و مدل موها دارای باورها و خرافات غلط ، کد لباس و سبک آرایش هستند. منتشر شده ، اما همه غلط است و به عقاید خرافی بازمی گردد که هیچ مبنای عقلی ندارند.

در سیره و روش انبیا و امامان ، یکی از مهمترین مبانی و مبانی اعتماد به حقایق و حقایق و پرهیز از هرگونه خرافات و بدعت است ، اما متأسفانه برخی از معتقدان ساده دل برای توجیه و افشای سخنان خود دست به خرافات می زنند. . تأثیر اعتقادات دینی آنها گسترش موضوعات خرافی است که هیچ ارتباطی با دین و مسائل واقعی دین ندارد.

ریشه خرافه نادانی در دستیابی به دلایل و عوامل واقعی وقایع و مشکلات و ترس و اضطراب از چیزهای مبهم و ناشناخته ، یا فرار از مشکلات و حل آنها است و برخی از رویاها و خیالات بیهوده برای بسیاری از افراد انجام داده است. البته باید توجه داشت که رویاهای صادقانه مبتنی بر مستندات منطقی از این قاعده مستثنی هستند. وقتی فردی در زندگی با مشکلات ناخوشایندی روبرو می شود که قادر به توجیه یا توضیح آن نیست ، یا با مشکلاتی روبرو می شود که هیچ دلیل منطقی برای آنها نمی یابد ، آنها را به خرافات نسبت می دهد. البته در بیشتر موارد می توان ریشه خرافات را در سوus استفاده كنندگانی كه از این طریق درآمدزایی می كنند جستجو كرد.

در پوشش گسترش دین ، ​​مردم به نام دین و در واقع خود دین بازی می کنند و از آن سود می برند. این افراد با چهره ای مقدس و به نام دین و برخلاف روایات پیامبر وارد صحنه می شوند و حتی اصل دین را به خرافات و باطل پیوند می دهند. در قرآن کریم (سوره بقره ، ج 79) ، خداوند متعال می فرماید: “وای بر کسانی که می نویسند ، سپس می گویند: از خداست که بهای کمی را جستجو کنید.” پس وای بر آنها آنچه نوشتند و وای بر آنها آنچه می خواهند. پیامبر اسلام (ص) با چیزهایی که مذهبی نیست و دین نامیده می شود جنگید و بعداً این را از وظایف علما قرار داد.

خرافات چندین پیامد منفی به همراه دارد از جمله اینکه اعتقاد به خرافات منجر به عدم مسئولیت و شکست می شود. به عبارت دیگر ، انسان هیچ گونه مسئولیتی در قبال اعمال خود ندارد و آنها را به شانس نسبت می دهد. این باعث کاهش اعتماد به نفس و اعتماد به نفس می شود. او موفقیت را نتیجه شانس می داند و بر این اساس ، درک او از نقاط قوت و ضعف را از بین می برد.

غربی هایی که ادعا می کنند حامل پیشرفت تمدن و جهان هستند ، در خود با تعصبی غیر علمی و جاهلانه روبرو می شوند که در واقع مغایر منطق علمی است و حتی آن را زیر سال می برد. صبح زود قبل از تولد آنها بدشانسی می آورد ، در فرانسه گربه های سیاه بد هستند ، در مجارستان ، اگر پشت میز بنشینید ، هرگز ازدواج نخواهید کرد ، در ژاپن تلفظ شماره چهارم بسیار شوم است ، این به معنای مرگ و خیلی بیشتر …

اما به دلیل قدمت تمدن و اعتقادات والای اسلامی ، جمعیت کشورمان توانست تعادلی بین باورهای واقعی و واقعی و اعتقادات خرافی و دروغین را حفظ کند ، که به آن “روشنگری” ایرانیان می گویند.

امیدواریم در سایه دانش و آگاهی با تکیه بر واقعیت ها ، خرافات بی فایده و غیر واقعی را کنار بگذاریم و زندگی گرانبهای خود را به روشی پوچ و بی فایده سپری نکنیم. هوشیاری ، دقت و توجه زیاد خرافات و پیروی از توهمات از نظر اسلام مردود و منزجر است. ما باید به پیشانی شخصی که به آن عمل می کند ضربه بزنیم ، اما باید بتوانیم با افزایش قدرت بینایی و استفاده از آداب و گفتار بی گناهان ، سر را از بینی تشخیص دهیم.

پیام تمام شد

دکمه بازگشت به بالا