تهیه شیوه‌نامه بهداشتی برداشت زعفران

تهیه شیوه‌نامه بهداشتی برداشت زعفران

محمدجواد صیغه اسلامی ، خبرنگار گروه استان بیرجندی در خبرگزاری آنا ، رعایت رویکرد بهداشتی برای برداشت زعفران را ضروری دانست و گفت: مطالعات نشان می دهد که چگونه می توان زعفران را برداشت کرد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ، دارویی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی افزود: فرآیندهای مختلف برداشت ، پر کردن ، خشک کردن ، فرآوری یا بسته بندی زعفران نیاز به کار زیادی دارد ؛ تهیه یک دستورالعمل بهداشتی مطابق با ماموریت منطقه ای آن

وی با تأکید بر نکات کلیدی روش بهداشتی ، توضیح داد: منطقی است کارگران درگیر در فعالیتهای مختلف زعفران قبل از شروع کار صاحب دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند – رعایت فاصله اجتماعی حداقل یک و نیم متری در زمان برداشت ، ماسک زدن در تمام مراحل ، استفاده از دستکش و تعویض مرتب یا شستن دستها با آب و صابون (یا ضدعفونی دست) هر ساعت در تمام مراحل ، اجتناب از چرخه های خانوادگی هنگام برداشتن کلاله زعفران (تمیز کردن زعفران) و تهویه مناسب اتاق ، تماس بدون دست با صورت ، چشم یا بینی را در تمام مراحل برداشت ، سپس گلها را روی یک پارچه تمیز و ترجیحاً سفید پر کنید ، ظرفهای حاوی گلها را بعد از هر بار استفاده با مواد شوینده بشویید و روزانه گلبرگها و زباله های زعفران را به صورت بهداشتی دفن کنید. یکی از موضوعات مهم سیاست سلامت است.

انتهای پیام / 4078/4062 /

دکمه بازگشت به بالا