همچنان سویه غالب در کشور “دلتا” است

همچنان سویه غالب در کشور "دلتا" است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویداد برتر

دکتر قاسم جان بابایی ، معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، امشب مهمان تیتر خبر بود و اظهار داشت که هنوز وارد قله ششم تاج نشده ایم ، اما باید مراقب باشیم.

وی گفت: “ما باید برای سخت ترین شرایط آماده باشیم.” قله ها با روابط اجتماعی و ارتباط با مردم و پیروی از دستورالعمل های بهداشتی آغاز می شود.

دکتر جان بابایی افزود: در اجلاس چهارم و پنجم ، بیشتر قربانیان مربوط به افراد بالای شصت سال بود.

دکتر جان بابایی ، معاون وزیر بهداشت گفت: با توجه به روند واکسیناسیون ، انتظار می رفت که قله پنجم شدید نباشد ، اما تعداد مراقبت های بیمارستانی 2-3 برابر قله های قبلی بود.

وی گفت: “در حال حاضر 18000 بیمار بیمارستانی داریم که 4000 نفر از آنها در بخش مراقبت های ویژه هستند.” از زمان شروع پیک پنجم ، ما بیش از 750،000 بستری و تقریباً 300،000 درخواست بیمارستانی دریافت کرده ایم.

وی گفت: “ما نباید درباره احتمال راه اندازی پیک زودتر تصمیم بگیریم.”

دکتر جان بابایی با بیان اینکه خوشبختانه واکسن های کرونا در ایران بسیار ایمن هستند ، افزود: از آنجا که من مسئول نظارت بر عوارض جانبی واکسن در صورت بروز عارضه هستم ، پرونده ها را یک به یک بررسی می کنیم.

معاون وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم حفظ فاصله اجتماعی تأکید کرد و گفت: “خطرناک ترین دوران برای مردم زمان بدون ماسک است.”

وی گفت: “هنوز هیچ درمان موثری برای بیماری عروق بیماری کرونا وجود ندارد و هیچ واکسنی 100٪ م effectiveثر نیست.”

دکتر جان بابایی گفت: سازمان بهداشت جهانی هنوز نگرانی جدیدی را معرفی نکرده است.

دکتر جلیلی ، مدیر گروه تحقیقاتی واکسن برکت ، نیز گفت: تاکنون بیش از 8 میلیون دوز واکسن به وزارت بهداشت تحویل داده شده و 17 میلیون دوز تولید شده و آماده تحویل است.

دکتر جلیلی افزود: یک ماه پیش دستورالعمل آزمایش بالینی واکسن برای کودکان 12-18 ساله را به وزارت بهداشت ارائه کردیم و امیدواریم مجوزی برای آزمایش بالینی واکسن صادر شود. ما کاملاً آماده ایم و به محض شروع صدور مجوز ثبت نام برای داوطلبان.

مدیر تیم تحقیقاتی واکسن برکت افزود: واکسن کو برکت در برابر دلتا نیز م wasثر بود و ما مقاله ای در این باره نوشتیم.

جلیلی گفت: “برای گونه های جدید ، ما به دو ماه زمان نیاز داریم تا بسترهای جدید را آماده کرده و واکسن جدیدی را معرفی کنیم.”

دکتر بیگلری ، رئیس موسسه پاستور ایران درباره وضعیت تولید واکسن “پاستوکوکوس” گفت: ما مردم عزیز خود را با یکی از ایمن ترین و م effectiveثرترین واکسن های دنیا آشنا می کنیم.

وی افزود: پاستوکوکوس برای کودکان و نوجوانان بین 2 تا 18 سال نیز قابل استفاده است.

رئیس موسسه پاستور ایران برای تولید واکسن مشترک بین ایران و کوبا ؛ Pastococcus تنها واکسنی است که دوز تقویت کننده تولید کرده است.

وی گفت: “ما می توانیم 4-5 میلیون وعده در ماه تولید کنیم.” مردم بر اساس سابقه نزدیک به دو قرن خود به موسسه پاستور در ایران اعتماد دارند. بسیاری منتظر واکسیناسیون هستند.

قوسیان ، دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت که حدود 30 میلیون دوز واکسن سینوفارم در ماه اکتبر به کشور وارد شد. وی گفت: “تا اوایل ماه نوامبر ، تعداد کل واکسن های وارد شده به کشور به 72 میلیون دوز می رسد.”

قوسیان گفت: “جمعیت هلال احمر می تواند به طور بالقوه واکسن را خارج از Sinofarm وارد کند.” طی دو هفته آینده ، ما 30 میلیون دوز دیگر از واکسن را وارد می کنیم ، آخرین محموله واکسن.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در مورد آمادگی های وزارت آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس گفت: اگر مدارس مجوزهای لازم برای بازگشایی را کسب نکرده باشند ، بازگشایی مجدد به نیمه دوم آبان موکول می شود.

کامره افزود در اولین مرحله بازگشایی حدود 31 درصد از مدارس روستایی و عشایری به بهره برداری رسید.

معاون آموزش متوسطه در وزارت آموزش و پرورش گفت که بر اساس مدلی که با وزارت بهداشت موافقت شده است ، مدارس در چهار مرحله بازگشایی می شوند ، اما تصمیم نهایی در مرکز ملی تاج خواهد بود.

دکمه بازگشت به بالا