سردار مومنی: حاکمیت در قبال معتادان متجاهر وظیفه دارد

سردار مومنی: حاکمیت در قبال معتادان متجاهر وظیفه دارد

رویداد برتر/ البرز دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ما در مورد معتادان متجاهر دو دیدگاه داریم. این یکی از مشکلات است. نکته این است که این افراد مردم و هم نوعان ما هستند و نباید در خیابان و پارک بخوابید. آنها به جایی رسیدند که خانواده شان از بین رفت. سازماندهی آنها بر عهده دولت و دولت است.

به گزارش ایستا، سردار اسکندر مومنی چهارشنبه 15 دی ماه در مراسم افتتاحیه کانون مقالات بانوان البرز درباره معتادان افزود: معتادان متجاهر جزو اولویت های رئیس جمهور بودند.

وی افزود: به همین منظور جلسه ستاد با حضور رئیس جمهور برگزار شد و در آن موضوعات مختلفی که موضوع برنامه های کوتاه مدت بود مطرح شد.

مومنی ادامه داد: از این رو در برنامه های کوتاه مدت در وهله اول در پرونده میان مدت و بلندمدت مواد مخدر اعلام کرد که همه دستگاه های استان باید در موضوع معتادان متجاهر ساماندهی شوند و امروز اراده قوی برای این امر وجود دارد. مشکل را حل کند.”

وی افزود: ما در مورد معتادان متجاهر دو دیدگاه داریم. این یکی از مشکلات است. نکته این است که این افراد مردم و هم نوعان ما هستند و نباید در خیابان و پارک بخوابید. آنها به جایی رسیدند که خانواده شان از بین رفت. سازماندهی آنها بر عهده دولت و دولت است.

مومنی ادامه داد: نکته بعدی ایجاد احساس امنیت در جامعه زمانی است که مردم در پارک و گوشه خیابان تردد می کنند و افراد مصرف کننده مواد مخدر باعث ایجاد احساس ناامنی و سایر آسیب های اجتماعی می شوند.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: به همین دلیل این موضوع حرف اول را می زند و باید با تلاش مشترک و کار انقلابی به این موضوع پایان دهیم.

مومنی گفت: در جلسه سال 97 تصمیم بر راه اندازی این مراکز با کمک مرکز گرفته شد که در عرض یکی دو هفته از جلسه نیز اعتباری در اختیار آن قرار دادیم اما به ندرت اعتبار جذب نشد. آنها گاهی اوقات به جایی اعتبار می دهند اما آن را جذب نمی کنند.

وی ادامه داد: باز هم همان وامی که در سال 98 به البرز داده شد که اگرچه بازجذب نشد اما با پیگیری های دادستان مرکز استان روز بسیار خوبی برای ما به خصوص در حوزه است. مایه تاسف است که ما زنانی را در اطراف خود پراکنده داریم و جایی است که آنها را درمان و مراقبت می کنند، یعنی ما نباید پاسخگو باشیم، اما جایی برای این زنان نیست.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: گام اول امروز برداشته شده است، بی شک اینها کارهای بزرگی است و آخرت مختص همه کسانی است که در این زمینه فعالیت می کنند.

وی در بخشی دیگر از سخنان مومنی با بیان اینکه متولی اصلی مراقبت و درمان معتادان متجاهر بر اساس قانون بهزیستی بود، گفت: اما ما نتوانستیم به این دستگاه که فقط توسط شما وارد شده بود فشار بیاوریم. به عنوان مثال 10 قرارگاه سپاه و بسیج، نیروی انتظامی و زندان برای کمک های بهزیستی ایجاد شد.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بهزیستی وظیفه قانونی دارد که این کار را انجام دهد و در صورت نیاز اعتبار بگیرد.

مومنی در بخش دیگری از مراکز ترک اعتیاد گفت: در این زمینه اگر کارهای بیشتری را با هم انجام ندهند، یک چرخه سریالی ایجاد می کنیم که فقط منابع خود را هدر می دهیم، این فقط سم زدایی و درمان اولیه نیست، همه کمپ ها سم زدایی و پزشکی هستند. کار انجام شده است، اما در مرحله بعدی آنها باید مهارتی را کسب کنند که بدین معناست که مراکز فنی و حرفه ای، خیرین و بخش خصوصی نیز باید برای تسلط بر این افراد حضور داشته باشند.

وی افزود: پس از آموزش باید محصولات این افراد تولید و به فروش برسد که در این مرحله باید معتمدین استان، خیرین، صاحبان مراکز اشتغال و حرفه و کار کمک کنند، این محصولات را خریداری و دریافت کنند. سهمی از درآمد».

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: مهم ترین موضوع ارتباط با خانواده هاست یعنی بسیاری از این افراد توسط خانواده طرد شده اند و پس از این مراحل باید خانواده ها به میدان رفت و ارتباط برقرار کرد. “

مومنی گفت: بر اساس آمار بیش از 50 درصد معتادان شاغل هستند. وقتی آنها با خانواده خود در تماس هستند، بسیاری از آنها جذب خود خانواده ها و بعداً توسط جامعه می شوند.

وی افزود: بنابراین معتمدین از روز اولی که وارد این مراکز می شوند باید این ارتباط را با خانواده برقرار کرده و آنها را شناسایی کنند و در روز آخر حداقل 80 تا 90 درصد این افراد باید به خانواده تحویل داده شوند. . و این چرخه باید تکمیل شود.”

مومنی گفت: آخرین بخش از چرخه هماهنگی با خیرین و کارآفرینان برای ایجاد اشتغال در این مراکز است.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: در برخی مراکز شاهد صادرات کالاهای آنها به کشورهای دیگر هستیم که اگر این چرخه را کامل نکنیم کارمان سخت می شود.

مومنی همچنین به مدت اقامت معتادان در این مراکز اشاره کرد و گفت: تمامی یافته ها نشان می دهد که حداقل مدت اقامت یک سال است و تا یک سال قابل نگهداری است.

بنابراین اگر بخواهیم از این دوران تکراری و دور باطل خارج شویم، حداقل یک سال طول می کشد تا بتوانیم دستور رئیس جمهور و زحمات کشور را اجرا کنیم. مناسب برای تصویر کشور برای اولین بار.”

مومنی با بیان اینکه این مهم را نمی‌توان با تکیه بر سرمایه‌های مردمی حل کرد، ادامه داد: بخش خصوصی و خیریه‌ها نیز باید در این امر دخیل باشند زیرا نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که حوزه اعتیاد یکی از مهم‌ترین مسائل جامعه است. .

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا