گاز رومیزی بخریم یا فردار

بهترین گاز مدلی است که امکانات آن با نیاز شما سازگار باشد. یک اجاق گاز رومیزی یا گازی خوب برای چندین سال دوام می آورد و کاملاً در آشپزخانه شما جا می شود. با آن می توانید انواع غذاها را بدون هیچ مشکلی تهیه کنید.
با این حال، بزرگترین سوال برای اکثر مردم این است که آیا گاز رومیزی بخرند یا فردا؟ ویژگی های مثبت و منفی هر کدام را با هم مقایسه و بررسی می کنیم تا در نهایت با این اطلاعات بتوانید مدل مناسب آشپزخانه خود را انتخاب کنید.
گاز رومیزی
مدتی است که جای مدل های گاز مبله را گاز رومیزی که به گاز رومیزی نیز معروف است، گرفته است. این مشکل به دلیل ویژگی های مهم آنها از جمله مزایای مهمی است که برای مصرف کنندگان ارائه می کنند.
مزایای گاز رومیزی
مزایای اصلی گاز رومیزی را می توان در پنج نکته مهم زیر خلاصه کرد:
- اشغال فضای کمتر: واضح است که اجاق گاز رومیزی فضای بسیار کمتری را اشغال می کند زیرا فقط یک صفحه دارد و آن را روی کابینت نصب می کند. علاوه بر این، اندازه کوچک آنها به معنای وزن سبک تر است. در نتیجه در آشپزخانه های کوچک امروزی با این اندازه ها می توانند انتخاب بسیار خوبی باشند.
- تنوع گسترده در طرح ها و اندازه ها: با توجه به افزایش تقاضا و استفاده در اکثر خانه های نوساز، انواع اجاق گاز به طور گسترده توسط برندهای بزرگ و کوچک تولید می شود. با این وجود، افراد با سلیقه های مختلف می توانند از مدل های بسیار موجود در بازار مدل استفاده کنند. علاوه بر این، تنوع در اندازه ها و ابعاد این گازها به ما این امکان را می دهد که برای هر آشپزخانه ای با فضای کوچک یا بزرگ، مدلی مناسب پیدا کنیم.
- نظافت و نظافت سریعتر: هر نوع میز گاز فقط از یک صفحه شیشه یا استیل با چندین شعله تشکیل شده است. بنابراین نظافت آنها به خصوص مدل های شیشه ای در مقایسه با گاز آسانتر است. علاوه بر این، نداشتن فر و اندازه کوچک آنها، نظافت را سرعت می بخشد.
- طراحی جدید و مدرن: طراحی و تولید گاز رومیزی توسط برندهای مطرح در این زمینه در طراحی مدرن و مجلل انجام می شود و البته تاثیر زیادی در ظاهر آشپزخانه خواهد داشت.
- امکان استفاده از فضای زیر گاز به دلخواه: از آنجایی که هر نوع صفحه گاز فقط روی کابینت نصب می شود و فضای زیر آن را اشغال نمی کند، می توانید از کابینت یا این فضا به دلخواه استفاده کنید.
اینها مزایایی است که هرکسی که به دنبال خرید گاز رومیزی است باید از آنها آگاه باشد. اما آنها همچنین دارای معایبی هستند که باید در مورد آنها بدانید.
معایب گاز رومیزی
گاز ورق اگرچه مزایای فراوان و مفیدی برای مصرف کنندگان خود دارد، اما در مقایسه با گازهای معمولی دارای معایبی نیز می باشد.
- بدون فر متصل: اگر بخواهیم به بزرگترین تفاوت و مقایسه بین گاز رومیزی و فردار اشاره کنیم، مهم ترین سوال این خواهد بود که مدل های رومیزی فر متصل نیستند. اما علاقه مندان به استفاده از فر می توانند با خرید فر توکار این موضوع را جبران کنند.
- جابجایی یا حتی عدم تحرک دشوارتر: اتصال و نصب گاز رومیزی کمی دشوارتر از گاز است. همچنین برخی از مدل ها بدون کمک متخصص قابل جابجایی نیستند.
- قدرت نسبتاً کمتر شعله ها: در برخی موارد که تعداد شعله های گاز صفحه ای زیاد است، قدرت هر شعله در مقایسه با گاز کمتر خواهد بود.
- تعداد شعله کمتر نسبت به گاز مبله: در گذشته اکثر اجاق گازهای تخت با تعداد شعله کمتر مثلاً سه شعله ساخته می شدند، اما امروزه به دلیل تقاضای زیاد، مدل های چهار و پنج شعله رایج شده است. .
اینها معایب اصلی هستند که برای برخی از مدل های گاز رومیزی به نوع و سازنده محصول بستگی دارد. البته اگر گاز رومیزی را انتخاب می کنید باید مقاله ای را مطالعه کنید که در خرید گاز رومیزی باید به چه نکاتی توجه کنید.
فردا بد است
از دیگر مدل های گاز آشپزخانه که برای بسیاری از افراد مزایای زیادی دارد، انواع گاز فردار وجود دارد که برای اطلاعات بیشتر به بررسی مزایا و معایب آن ها می پردازیم.
مزایای گاز فردار
از مزایای گاز فردار می توان به پنج عامل اصلی اشاره کرد که هر کدام چند مورد را پوشش می دهد.
- فر: مهم ترین مزیتی که در مورد این گازها به ذهن می رسد، فر متصل است که به شما امکان پخت انواع غذاها را می دهد. علاوه بر این، خرید این محصول به معنای خرید محصول دو منظوره نیز می باشد.
- ظرفیت بار بالا: به طور کلی نمونه های گاز فردار در مقایسه با گاز صفحه ای به دلیل ساختار متفاوت برای انواع شناورهای سنگین و بزرگ مناسب تر است.
- صرفه جویی در هزینه: در مقایسه با اجاق های توکار برقی، فرهای این محصولات مصرف انرژی پایینی دارند که باعث صرفه جویی در مصرف می شود. همچنین با خرید گاز فردار در واقع دو محصول را به قیمت یکی خریداری می کنید. در نتیجه می توان در کل هزینه صرفه جویی کرد.
- کیفیت بدنه جامد: اکثر نمونه های گاز فردار از بدنه و مواد مرغوب ساخته شده اند. البته در صورت ضربه زدن در حین حمل، آسیب کمتری نسبت به گاز ورق شیشه وارد می شود.
- جابجایی آسان تر: جابجایی بیشتر مدل های گاز فردار نسبت به گاز رومیزی راحت تر است زیرا برای نصب نیازی به کار تخصصی یا خاصی نیست. بنابراین می توان آنها را گزینه ای مطلوب برای کسانی که نیاز به جابجایی زیاد دارند در نظر گرفت.
البته لازم به ذکر است که این مزایا و ویژگی ها در مورد مدل خاص گاز فردار صدق می کند و برای خرید هر نوع گاز آشپزخانه باید نکات مهم آن را بدانید.
معایب گاز فردار
اگرچه معایب گاز فردار زیاد نیست، اما کسب اطلاعات کلی همچنان به شما در انتخاب بین مدل های فردار و رومیزی کمک می کند.
- فضای بیشتری را اشغال می کند: بدیهی است که مدل های مختلف این اجاق گاز به دلیل وجود فر، فضای بیشتری را در آشپزخانه اشغال می کند. در نتیجه، قبل از تصمیم گیری، فضای موجود در آشپزخانه خود را در نظر بگیرید.
- زمان بیشتری برای تمیز کردن نیاز دارد: اندازه بزرگتر این گازها و وجود فر به این معنی است که آنها به زمان بیشتری برای تمیز کردن نیاز دارند.
- وزن سنگین: انواع گاز فردار با فر در مقایسه با گاز رومیزی سنگین تر است که در برخی موارد می تواند مشکل ساز باشد.
- تنوع نسبتا کمتر: با مقایسه هر دو مدل می توان گفت که گاز آشپزخانه فردار نسبت به گاز صفحه ای تنوع کمتری دارد. بنابراین گاهی اوقات پیدا کردن الگوی مورد نظر دشوار خواهد بود.
البته قابل ذکر است که این معایب در مورد انواع گازهای پخت و پز صدق نمی کند و بسیاری از مشکلات به نوع و مارک گاز بستگی دارد.
خرید گاز پخت و پز
حال بر اساس مزایا، معایب و مقایسه ها می توانید هر کدام را برای خود تصمیم بگیرید. اما در نهایت، هر کدام را که ترجیح می دهید، قبل از خرید به نکات کلی زیر توجه کنید:
- اندازه و مقیاس مناسب برای فضای آشپزخانه
- نرخ های منصفانه
- برند سازنده
- امکانات و تجهیزات ویژه
- جنس، رنگ و ظاهر بدنه
- تعداد و قدرت شعله های آتش
- اعتبار فروشگاه
این عناصر به شما کمک می کنند تا تجربه خرید مناسب تری داشته باشید. البته همیشه از نظرات دیگران استفاده کنید. به طور کلی پرفروش ترین ورق های گازی یا پرفروش ترین ورق های گازی فردار با توجه به اینکه توانسته اند نظر افراد بیشتری را جلب کنند می توانند گزینه مناسبی برای خرید محسوب شوند. در نهایت با در نظر گرفتن تمامی جوانب می توانید به گزینه مورد نظر برسید.