خبرهای کلیکسب و کار برتر

نحوه بستن لیوان دمنوش

فرنچ پرس ها یکی از وسیله های پر فروش فروشگاه موکو هستند که از آن ها برای تهیه قهوه استفاده می شوند. فرنج پرس ها دارای کاربردهای دیگری نیز می باشند و از آن ها علاوه بر تهیه قهوه می توان در تهیه دمنوش و چای نیز استفاده کرد. فرنچ پرس یک وسیله ساده است که دارای اجزای مشخصی می باشد. این اجزا در کنار هم با هماهنگی و به گونه ای ساده در تهیه یک لیوان نوشیدنی خوش طعم به شما کمک خواهند کرد. و شما را از خرید انواع لیوان ها مانند خرید لیوان دمنوش یا ماگ های سرامیکی و حتی گاها برای سرو شریت نیز مناسب بوده و از خرید لیوان شربت خوری نیز شما را راحت میکنند. در این مقاله به اجزای تشکیل دهنده یک فرنچ پرس خواهیم پرداخت.

How to close a tea glass

اجزای تشکیل دهنده فرنچ پرس

  • استند یا پایه فرنچ پرس: معمولا فرنچ پرس ها دارای پایه ای می باشند که می توان از آن برای گذاشتن روی میز و دیگر سطوح بهره برد. این استند معمولا از جنس استیل و یا پلاستیک است و به بدنه فرنچ پرس متصل است. برخی از فرنچ پرس ها نیز فاقد استند می باشند و پایین ترین سطح آن ها همان کف بدنه است.
  • بدنه یا مخزن: تنه اصلی یک فرنچ پرس را مخزن اصلی آن تشکیل می دهد. این مخزن اندازه های متفاوتی دارد و از جنس های متفاوتی هم چون استیل، شیشه یا سرامیک ساخته می شود. فرنچ پرس هایی که بدنه آن ها از شیشه ساخته می شوند می توان محتویات درونی آن را مشاهده کرد. مخزن هایی که از جنس سرامیک می باشند دارای تنوع بیشتری در طرح و رنگ خواهند بود.
  • صافی، اهرم، درب: این سه قسمت از یک فرنچ پرس به هم متصل می باشند. اهرم با فشار دست باعث می شود که پودر قهوه یا تفاله های چای و دمنوش به سمت پایین ظرف حرکت کنند و محتویات آن از بخش مایع جدا می شود. صافی فرنچ پرس مانع از بالا آمدن تفاله ها و مخلوط شدن آن با نوشیدنی خواهد شد. جنس اهرم به طور معمول از استیل ضد زنگ انتخاب می شود چرا که به دلیل تماس با مایعات اگر از پلاستیک یا یک جنس نامرغوب استفاده شود ممکن است در زمان کمی دچار فرسایش شود. درب فرنچ پرس نقش به سزایی در زیبایی و گرم نگه داشتن مایعات درونی فرنچ پرس را خواهد داشت. جنس آن با جنس صافی و اهرم یکی است و معمولا از استیل ساخته می شوند. اگر درب فرنچ پرس دچار مشکل شود در عملکرد صافی و اهرم نیز اختلال ایجاد خواهد شد.

تاریخچه فرنچ پرس:

آتیلیو کالیمانی طراح ایتالیایی، فرنچ پرس French Press را در سال ۱۹۲۹ ایجاد کرد. این ابزار  پس از جنگ جهانی دوم در فرانسه بسیار رایج شد و نام این قهوه به قهوه فرانسه شناخته شد.

اجزاء و انواع فرنچ پرس:

  1. استند: پایه دستگاه محسوب می‌شود.
  2. مخزن شیشه ای یا گاها فلزی: محل قرار گیری پودر و تشکیل قهوه نهایی است.
  3. درب، اهرم و صافی: این سه قسمت به یکدیگر متصل اند. از اهرم برای جداسازی پودر قهوه از نوشیدنی استفاده می‌شود. این گونه که با فشردن اهرم به سمت پایین، پودر قهوه توسط صافی از نوشیدنی جدا شده و در انتهای ظرف جمع آوری می‌شود.

صافی را با دقت شستشو دهید

از ویژگی‌های این قوری می‌توان به بی نیازی از برق و فیلترهای کاغذی یا پارچه ای اشاره کرد. هم چنین در پرس پات به دلیل استفاده نکردن از ، این قهوه، همراه با روغن طبیعی قهوه می‌باشد. کافی تییرها اندازه‌های دو نفره  و شش نفره و بیشتر وجود دارند. قهوه نهایی این ابزار، قهوه ایست ملایم، خوش عطر، غلیط و به دلیل وجود پودر قهوه در قوری، این قهوه کمی گل آلود و کدر است.

نکات خرید فرنچ پرس:

برای خرید این ابزار نکاتی وجود دارد که باید در نظر بگیرید دستگیره آن به گونه ای باشد که بیش از حد داغ نشود، اگر پرس پات شما شیشه ای است بهتر است پیرکس باشد تا در صورت استفاده و شستشو نشکند. وقتی اهرم پرس پات را بالا پایین میکنید تا قهوه شما فیلتر شود فیلتر دستگاه، کامل محفظه فرنچ پرس را بپوشاند که خوب قهوه شما را صاف کرده و به پایین هدایت کند. جنس صافی و استیل آن به گونه ای باشد که دچار زنگ زدگی نشود.

شستشو فرنچ پرس:

کافی تییر را با مایع ظرفشویی شستشو ندهید، آب گرم برای تمیز کردن آن کافی است. البته نه همیشه! به صورت مختصر شیوه استفاده از این دستگاه را بیان میکنیم: پودر قهوه خود را داخل آن بریزید. آب ۹۳ درجه را اضافه کنید. بگذارید قهوه دم‌آوری شود سپس اهرم را پرس کنید. حالا می‌توانید قهوه را در فنجان بریزید و نوش جان کنید. اما میتوانید آموزش کامل را در این لینک مطالعه کنید. دوستان قهوه خور! پیشنهاد می‌کنیم با ابزارهای تهیه قهوه هم چون: ، و … آشنا شوید.

قیمت فرنچ پرس

فرنچ پرس از یک مخزن، صافی، اهرم و درب تشکیل شده است که درب، صافی و اهرم به هم متصل هستند و برای جداسازی مواد از قهوه و یا دمنوش استفاده میشوند. استفاده از فرنچ پرس بسیار آسان است و درهرمکانی میتوانید از آن استفاده کنید چون نیاز به برق و یا وسایل اضافی مثل فیلتر و سایر موارد نیست. همین طور میتوانید این وسیله را در مسافرت همراه خود ببرید. فرنچ پرس ها در سایز ها و مدل های مختلف به فروش میرسند، معمولا دارای مخزن شفاف از جنس پیرکس هستند و در سایزهای 2 نفره تا بسیار بزرگ در بازار موجود هستند. در هنگام تهیه فرنچ پرس سعی کنید از جنس پیرکس و اهرم استیل مرغوب تهیه کنید و دقت داشته باشید صافی تمام قطر مخزن را بپوشاند.

طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

مواد لازم: پودر قهوه، آب جوش، فنجان برای سرو

  1. ابتدا کمی آب داغ داخل فرنچ پرس و فنجان سرو بریزید تا ظرف شما گرم شود.
  2. قهوه را میتوانید به صورت پودر آماده و یا دانه قهوه تهیه کنید و در منزل با آسیاب دستی و یا برقی پودر کنید.

اگر امکان آسیاب کردن قهوه درمنزل را داشته باشید پودر تازه باعث میشود نوشیدنی با عطر و طعم بهتری به دست بیاید. مقدار یک قاشق غذا خوری پودر قهوه برای 120 میلی لیتر آب تهیه کنید.

  1. آب را بجوشانید اجازه دهید آب برای 30 تا 45 ثانیه قل بزند.
  2. آب داغی که داخل فرنچ پرس و لیوان ریخته بودید خالی کنید.
  3. قهوه را داخل مخزن بریزید وآب داغ را کم کم به آن اضافه کنید و با یک قاشق به آرامی هم بزنید.
  4. درب را روی ظرف قرار دهید اهرم باید بالا بماند، 4 تا 8 دقیقه زمان نیاز است تا قهوه دم بکشد سپس اهرم را به آرامی به پایین فشار دهید. قهوه شما آماده است.

طرز تهیه دمنوش با فرنچ پرس

مواد لازم: گیاه، آب جوش، لیوان برای سرو دمنوش ها و گیاهانی که نیاز به حرارت مجدد ندارند برای تهیه با فرنچ پرس خیلی مناسب هستند مانند چای سبز، چای سفید، بابونه، بادرنجبویه و بسیاری گیاهان دیگر. ( میتوانید قبل از اینکه از ظرف فرنچ پرس استفاده کنید آن را با آب جوش پر و خالی کنید تا دمای ظرف بالا برود)  ابتدا نسبت به دمنوش که میخواهید تهیه کنید برای هر نفر یک قاشق پر گیاه را داخل مخزن بریزید سپس آبی که از جوش افتاده را کم کم به آن اضافه کنید با یک قاشق هم بزنید و درب را روی ظرف قرار دهید اهرم باید بالا بماند، 5 تا 10 دقیقه زمان نیاز است تا دمنوش شما دم بکشد. سپس اهرم را به آرامی به پایین فشار دهید، دمنوش شما آماده است.

طرز تهیه کف شیر با فرنچ پرس

یک مورد استفاده جالب فرنچ پرس که شاید تا به حال برای اینکار از آن استفاده نکرده باشید تهیه کف شیر برای تهیه قهوه لاته و کاپوچینو است. ابتدا شیر را روی اجاق بجوشانید سپس داخل فرنچ پرس ریخته و اهرم را چندین بار به بالا و پایین حرکت دهید. به همین سادگی شما میتوانید کف شیر را آماده و به نوشیدنی خود اضافه کنید. و سایز آن، تا ۱۰۰- ۱۵۰ هزار تومان هم افزایش مییابد. البته بعضی کافی تییرها توسط طراحان بنام طراحی میشود که قیمت آن تا چند میلیون تومان هم میرسد.

دکمه بازگشت به بالا