سلامت و دانشکسب و کار برتر

بهترین زمان مصرف سیر سیاه

سیر در شکل های مختلف مثل خام، ترشی یا به عنوان چاشنی در انواع غذاها استفاده‌ می شود. اما سیر سفید را‌ با تخمیر و تبدیل به سیر سیاه می توان به محصولی با ارزش غذایی بیشتر تبدیل کرد. سیر سیاه یک محصول مفید، با خواص بسیار زیاد است که بر اثر تخمیر سیر خام تولید‌ می شود. از هزاران سال قبل، گیاهان و داروهای طبیعی گوناگون برای درمان انواع بیماری ها در طب سنتی در شرق آسیا مورد استفاده قرار‌ می گیرند.

سیر سیاه را اولین بار کره ای ها تولید کرده و از آن برای درمان بیماری ها و مصارف دارویی استفاده‌ می کردند. سیر سیاه یکی از خوراکی های سنتی در کشور‌های آسیایی به خصوص ژاپن، تایلند و کره به شمار‌ می آید. اما به لطف ارتباطات و انتقال راحت تر اطلاعات، سیر سیاه به محصولی شناخته شده در سراسر جهان تبدیل شده و همگان‌ می توانند از خواص بیشمار آن بهره ببرند. همان طور که از اسم این محصول پیداست، سیر سیاه دارای رنگی سیاه بوده، طعم آن شیرین و بدون بو است.

طریقه مصرف سیر سیاه

طریقه مصرف سیر سیاه دکتر بیز چگونه است؟ شما می توانید برای مصرف 1 تا 3 بوته را روزانه با شکم خالی یا در وعده های صبحانه خود با نان میل کنید  بهتر است این طلای سیاه را قبل از استراحت مصرف نکنید چون به دلیل خاصیت انرژی زای که دارد موجب بی خوابی شود. توصیه می شود ورزشکاران بوته های سیر رابه وعده های غذایی و اسموتی اضافه و قبل از تمرین های ورزشی میل می کنند.

خواص سیر سیاه برای سرطان

تحقیقات زیادی تایید کرده اند که یکی از خواص سیر سیاه (فواید سیر سیاه)این است که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که ضد سرطان بوده و رادیکال های آزاد در بدن را که عامل سرطان هستند از بین می برد بنابراین خاصیت ضد سرطانی قوی دارد. طبق این یافته ها خاصیت ضد سرطانی و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن، در فواید سیر سیاه ۴.۵ برابر بیشتر از سیر تازه است!

به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده نشان داده که از فواید سیر سیاه این است که می تواند حجم و وزن تومورهای سرطانی را کاهش دهد و پژوهش دیگر ثابت کرده که سیر سیاه سرعت رشد سلول های سرطانی در سرطان روده را کاهش می دهد.(پیشگیری و درمان سرطان)

خواص سیر سیاه برای دیابت و کنترل قند خون

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز  نامیده می شود میزان قند خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل نکند و هموستاز به خوبی انجام نشود، بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می‌شود. سیر سیاه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. این کار را از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود .پژوهش ها نشان می دهد که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود و سیر سیاه یکی از غنی ترین منابع آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها در سیر به وفور یافت می شود ولی این ماده با تخمیر سیر سفید و تبدیل آن به سیر سیاه چند برابر می شود! بنابراین سیر سیاه چند برابر سیر تازه برای کنترل قند خون مفید است.

خاصيت سير سياه برای قلب

سیر تازه به عنوان ماده ای مغذی که باعث سلامت قلب می شود معروف است. سیر سیاه هم به همان اندازه برای قلب مفید است. سیر و سیر سیاه هر دو پلاک های چربی درون خون و رگ ها را کاهش می دهد. این پلاک های چربی با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث کاهش جریان خون و افزایش فشار خون می شود. فشار خون بالا می تواند منجر به سکته مغزی شود. به همین خاطر پزشکان به مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی توصیه می کنند سیر مصرف کنند و سیر سیاه هم به همان میزان برای سلامت قلب و عروق مفید است، با این تفاوت که خوردنش خیلی آسان تر بوده و بوی بد ندارد.

علاوه بر این، سیر سیاه می تواند باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.محققان دانشگاه ملی پوسان کره جنوبی تایید کرده اند که سیر سیاه به خاطر داشتن ماده هیدروکسی متیل فورفورال خواص ضد التهابی داشته و از بیماری های قلبی عروقی مانند تصلب شراعین (گرفتگی رگ ها و عروق) پیشگیری می کند .سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد.

خواص سیر سیاه برای حساسیت و التهاب

یکی از خواص سیر سیاه این است که بدن در مقابل میکروب ها و ویروس ها و کلا هر موجود غریبه و مهاجمی که وارد بدن شود واکنش های بیولوژیکی از خود نشان می دهد تا آن غریبه را از بین ببرد که باعث التهاب و درد در قسمتی از بدن یا در تمام آن می شود. اما گاهی اوقات بدن به اشتباه سلول های خود را مهاجم تشخیص داده و باعث بیماری های خود ایمنی مثل حساسیت  میشود.تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه مانع از واکنش های آلرژیک و حساسیتی بدن می شود و می تواند به عنوان یک ماده مفید در درمان بیماری های حساسیتی مورد استفاده قرار گیرد.

سیر سیاه خاصیت ضد التهابی خوبی هم دارد و برای ورم مفاصل و دردهای ماهیچه‌ای مفید است.گفته می شود خاصیت ضد التهابی سیر سیاه باعث پیشگیری از بیماری های مغزی مانند آلزایمر و پارکینسون می شود. مونوسدیم گلوتامات ماده ای است که در گوجه و پنیر وجود دارد و خوردن مقدار کم آن مشکلی ایجاد نمی کند. اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود.

خواص سیر سیاه برای لاغری

اگر به دنبال راهی برای لاغری هستید، سیر سیاه می‌تواند یک گزینه ایده‌آل باشد. یکی از بهترین روش‌ها برای بهره‌برداری از سیر سیاه، مصرف یک حبه از آن پیش از صبحانه یا در همراهی با آن است. این عمل باعث تسریع فرایند سوزاندن چربی‌های زائد در شریان‌ها، کبد و دیگر اندام‌ها می‌شود. برای دیدن نتایج چشمگیر، پیشنهاد می‌شود این روند را حداقل سه تا چهار ماه ادامه دهید. علاوه بر این، می‌توانید سیر سیاه را به سس‌ها، سوپ‌ها، نان و سایر غذاها اضافه کنید.

طبق دو پژوهش علمی، سیر سیاه برای لاغری ، کاهش چربی شکم،  (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) می شود. در یک پژوهش روی موش ها مشخص شد مصرف سیر سیاه باعث تنظیم سوخت و ساز چربی و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش یافته و به طور قابل توجهی باعث و لاغری می شود. در طبیعت گیاهان و خوراکی های بسیاری هستند که فواید زیادی برای بدن ما دارند. این گیاهان به روشهای متفاوت فرآوری و مصرف‌ می شوند. یکی از گیاهان بسیار مفید که مزایا و خواص آن بر همگان آشکار است، سیر است.

سیر سیاه چگونه تولید می شود؟

اگر سیر سفید تازه در دما و رطوبت بالا و در حضور میخک تخمیر شود، سیر سیاه به دست‌ می آید. در این فرایند بافت سیر نرم‌ و ژله ای و طعم آن شیرین شده و بوی آن از بین‌ می رود. این تغییرات در ظاهر و خواص سیر، به علت بهبود غلظت ترکیبات فعال زیستی بر اثر تخمیر، ایجاد‌ می شوند. در سالهای اخیر تقاضای خرید و مصرف سیر سیاه به عنوان محصولی مغذی در سراسر جهان رشد قابل توجهی داشته است.

چرا سیر سیاه دکتر بیز را بخریم؟

سیر سیاه دکتر بیز با استفاده از با کیفیت ترین سیرهای سفید خام و با روش های اصولی، بهداشتی و بهینه تولید‌ می شود. مصرف سیر سیاه دکتر بیز به شما کمک‌ می کند تا با بهبود سلامتی بدن خود، به کیفیت زندگی و شادابی و تندرستی خود بیفزایید. این محصول در یک فرآیند کاملا طبیعی تخمیر شده، بدون بو است و طعم و مزه‌‌ ای شبیه به انجیر دارد.

طریقه مصرف سیر سیاه :

در ادامه طریقه مصرف سیر سیاه برای زگیل تناسلی را شرح خواهیم داد. سیر سیاه به علت خواص بسیاری که دارد، مانند قرص مصرف‌ می شود. استفاده از سیر سیاه با شکم خالی و قبل از خوردن وعده های غذایی تاثیر آن را بیشتر‌ می کند. به این منظور توصیه‌ می شود روزانه بین ۱ تا ۳ عدد سیر مصرف شود. همچنین از آن به عنوان طعم دهنده و چاشنی در انواع غذاها استفاده‌ می شود. گنجاندن این محصول در وعده های غذایی به سلامتی شما کمک شایانی خواهد کرد.

دکمه بازگشت به بالا