بهترین کارگاه تولید جعبه شیرینی
چاپ جعبه شیرینی را میتوان سخت ترین نوع ساخت جعبه پس از هارد باکس ها نامید. شیرینی قبل از چاپ آن میتواند در جذب نظر مشتریان شما به شما کمک کند. اینکه شما یاد بگیرید که چگونه در کمترین زمان و با بالاترین کیفیت دست به ساخت و تولید جعبه شیرینی بزنید کاری سخت ولی شدنی است که ما دراین مقاله قصد داریم در مورد آن با شما صحبت کنیم. به عنوان اولین قدم در این مسیر، پیشنهاد میکنیم که مطالعه ادامه این پست را از دست ندهید.
ساخت جعبه شیرینی به آسانی امکان پذیر است.
هرچند اصلیترین کارکرد تمام انواع ، نگهداری مناسب از محصول داخل آن است، اما به طور خاص در مورد جعبه شیرینی، طراحی آن باید به نوعی باشد که بتواند تازگی محصولات را تا ساعتها پس از آن نیز حفظ کند. همچنین، علاوه بر نگهداری شیرینی یا کیک در وضعیت مناسب، یک جعبه ایدهآل باید بتواند برند شما را هم به خوبی به مخاطبان معرفی کند.
در واقع، یک جعبه شیرینی ایدهآل، جعبهای است که وقتی مشتری آن را دریافت کرد حس بهتری نسبت به قنادی شما و همچنین شیرینیهای آن پیدا کند! بنابراین، اگر قصد دارید کسب و کارتان را نسبت به سایر رقبای موجود متمایز کنید، تغییر بسته بندی محصولات، جزو اولین مواردی است که باید به آن اهمیت ویژهای بدهید.
کیفیت بسته بندی شیرینی ملاک اصلی خرید مشتریان است.
زمانی که صحبت از بستهبندی شیرینی به میان میآید، کیفیت حرف اول را میزند. کیفیت جعبه شیرینی، به معنای تازه نگه داشتن شیرینی و همچنین جلوگیری از به هم خوردن ظاهر آن است. حتماً به خاطر داشته باشید که کیفیت شیرینیها همیشه در محل مصرف آن قضاوت میشود، نه در داخل ویترین مغازه شما. بنابراین، انتخاب یک جعبه نامناسب، میتواند به قیمت از دست دادن همیشگی مشتریانتان تمام شود. همین موضوع به تنهایی سبب میشود که بسیاری از بسته بندی های متداول که برای سایر محصولات به کار میرود و ظاهر نسبتاً مناسبی هم دارند، برای کیک و شیرینی اصلاً مناسب نباشند.
استفاده از طرحهای جذاب برای جعبه شیرینی امری واجب به حساب می آید.
با توجه به نیاز قنادیها به جعبههای منحصر به فرد و چشم نواز و همچنین توسعه امکانات چاپ، در حال حاضر، دیگر استقبالی از طرحهای یکنواخت و تکراری قدیمی برای چاپ بر روی جعبههای شیرینی نمیشود. بنابراین در انتخاب طرحهای پر رنگ و لعاب برای جعبه شیرینی اصلاً لازم نیست که محافظهکار باشید! یک طرح خوب برای جعبه شیرینی، طرحی است که دقیقاً مثل شیرینیهای داخل آن جذاب و هوس انگیز باشد.
استفاده از ایدههای خلاقانه در طراحی و ساخت جعبه قنادی
شاید بد نباشد که در قنادی خود، علاوه بر استفاده از جعبههای متداول و پرکاربرد، تعدادی جعبه را هم به برخی مشتریان خاص با سلیقههای ویژه اختصاص دهید. این جعبهها هرچند قرار نیست که در تیراژ بالا مورد استفاده قرار بگیرند، اما میتوانند باعث شوند که بعضی مشتریانتان، هیچ قنادی دیگری را به شما ترجیح ندهند! از طرفی، استفاده از طرحهای نوین مثل جعبههای چند طبقه، جعبههایی به شکل کلبه و همچنین جعبههایی با اندازههای کوچک و مینیاتوری میتواند در جذب مشتریان تازه هم بسیار مؤثر باشد.
تنوع در سایز جعبههای قنادی
یکی دیگر از مهمترین نکاتی که در هنگام سفارش جعبه حتماً باید به خاطر داشته باشید، در نظر گرفتن تنوع در سایز جعبههاست. چرا که شیرینی اصطلاحاً یک کالای فله است و به هر مقداری که مشتری بخواهد، باید داخل جعبه قرار بگیرد. اما با این حال، نمیتوان برای هر وزنی از شیرینی، یک جعبه خاص سفارش داد. بنابراین، معمولاً مرسوم است که قنادیها چهار نوع جعبه نیم کیلویی، یک کیلویی، یک و نیم کیلویی و دو کیلویی سفارش میدهند. این جعبهها همچنین برای بعضی انواع ساده کیکها نیز میتواند مورد استفاده قرار بگیرد. اما به هرحال، از آنجایی که جعبههای مخصوص شیرینی، به صورت مربع مستطیل تولید میشوند، برای بستهبندی کیکها که معمولاً دایرهای اند، چندان مناسب نیستند.
نکات مهم در چاپ و تولید جعبه شیرینی
تمام نکاتی که در سفارش جعبه شیرینی باید مورد توجه قرار بگیرد را میتوان به دو بخش کلی تقسیم کرد:
- طراحی و چاپ پوسته رویی جعبه (در جعبه)
- تولید یا تهیه زیره جعبه (بدنه اصلی جعبه)
ناگفته پیداست که نکات مربوط به انتخاب طرح مناسب، بیشتر مربوط به طراحی پوسته رویی است. اما زمانی که صحبت از کیفیت و ماندگاری جعبه میشود، انتخاب زیره مناسب بیشتر تأثیرگذار است. در ادامه با برخی موارد دیگر نیز آشنا میشویم.
بهداشت
رعایت اصول بهداشتی در نگهداری شیرینی، یکی از مواردی است که در صورت عدم رعایت آن، حتی ممکن است با مشکلات قانونی برای استفاده از جعبهها رو به رو شوید. همچنین اگر مشتریان سختگیری هم داشته باشید، استفاده از جعبه های غیربهداشتی میتواند تبدیل به یک عامل بازدارند برای خرید از شما شود!
بهداشت یک جعبه شیرینی، موضوعی است که هم در تولید پوسته رویی و هم در تولید زیره جعبه باید به آن توجه شود. در ادامه، توضیحاتی در مورد هر دوی این موارد ارائه میشود.
بهداشت پوسته رویی جعبه (در جعبه)
در حال حاضر، برای تولید پوسته رویی، دو انتخاب متفاوت پیش روی شما قرار دارد:
- مقواهای پشت طوسی
- مقواهای ایندربرد
روش اول، یعنی استفاده از مقواهای پشت طوسی، در حال حاضر متداولترین انتخاب قنادیها برای تولید جعبه های شیرینی است. اما استفاده از این مقواها از نظر بهداشتی کاملاً بدون ایراد نیست. به همین دلیل، اخیراً استفاده از مقواهای ایندربرد هم در این میان، جای خود را باز کرده است. اما اگر نسبت به کیفیت مقواهای ایندربرد هم اعتماد کامل ندارید، میتوان بر روی پوسته مقوایی از سلفون استفاده کرد و به این ترتیب، تأیید حتی سختگیرترین مشتریانتان را هم دریافت کنید!.
هزینه تولید و چاپ جعبه شیرینی چقدر است ؟
فرایند تولید جعبه شیرینی وابسته به این است که قصد داشته باشید که رویه و زیره را به صورت یکپارچه تولید کنید و یا به صورت جداگانه آنها را سفارش دهید. اما به هر حال، هر کدام از شیوه های بالا را که انتخاب کنید، هزینه تولید جعبه شیرینی به سه عامل زیر بستگی دارد:
- قیمت مقوا
- طراحی روی جعبه
- تیغ زنی
بهترین شرکت طراحی و چاپ جعبه شیرینی را ما به شما معرفی میکنیم.
پس از مطالعه این پست و اطلاع از ویژگی های مختلف جعبه های شیرینی و مزایای استفاده از انواع مدرن و طراحی های جذاب، اگر قصد تحول در کسب و کار خود دارید، پیشنهاد میکنیم همین حالا با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید. راههای ارتباطی با ما در همین صفحه ذکر شده است. منتظر تماس های شما هستیم!
کارگاه تولیدی جعبه شیرینی
تولید جعبه های شیرینی بسته بندی یکی از عوامل مهم در امر فروش بالا در هر نوع کالایی هست. تولیدی جعبه شیرینی در بسته بندی شیرینی باید هنگام تولید آن به نکات مهمی توجه کرد طراحی و نوع جنس از آن جهت مهم و قابل توجه هست که علاوه بر معرفی برند وحس زیبایی که به مشتری داده میشود باید تازگی محصول هم حفظ کند از این رو در گارگاه تولید جعبه شیرینی باید به این نکته توجه زیادی شود که نوع جنس به کار رفته باید بتواند شیرینی ها را در بیرون از فروشگاه طوری نگه داری کند که به حفط تازگی آن کمک کند.
- کارگاه تولید جعبه شیرینی
- تولیدی جعبه شیرینی
- تولیدی جعبه
- کارگاه حرفه ای جعبه شیرینی
تولید جعبه های شیرینی : راز یه قناد موفق بعد از نکات حرفه ایی که در پخت شیرینی به کار میبرد ارتباط خیلی نزدیکی به انتخاب جعبه بسته بندی خود دارد. تولیدی جعبه شیرینی همیشه باید نوعی از جعبه شیرینی استفاده شود که بتواند تازگی محصول را تا ساعت ها بیرون از یخچال حفظ کرده و همین امر باعث میشود که فروش و پایداری مشتری اتفاق بی افتد. در همین راستا نکات مهمی در کارگاه باید رعایت شود.
بهداشت :اولین نکته مهم در تولید جعبه های بهداشتی رعایت نکات بهداشتی هست نوع مقوا به کار رفته در پوسته رویی و زیره جعبه شیرینی که از دو نوع مقوای پشت طوسی بهداشتی و مقوای ایندربرد هست نقش مهمی در تولید جعبه شیرینی دارد
طراحی: همه میدانند که بسته بندی محصول نقش بزرگی در فروش آن دارد از این رو طراحی و جلوه دادن به درب جعبه ها یکی از مهم ترین بخش هایی هست که در یک گارگاه تولید جعبه شیرینی فعالیت دارد مدیریت هزینه ها :بنا به درخواست مشتری که سفارش دری جداگانه یا زیره خالی رو داده باشد نوع هزینه فرق دارد ولی به صرفه ترین نوع سفارش از طرف مشتری سفارش دری و زیره با هم هست در هر صورت برآورد قیمت جعبه شیرینی به سه عامل مهم قیمت مقوا،طراحی و رنگ به کار رفته برای درب ها و تیغ زنی بستگی دارد.
- جعبه های رستورانی
- جعبه های شکلات
- جعبه های شیرینی سنتی
- جعبه های شیرینی فرنگی
- جعبه های فست فود
- جعبه های کیک یک تکه (فرنگی)
- زیره های بهداشتی دسر و کیک