دستگاه پرورش هوشمند گیاهان طراحی شد

دستاورد هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران؛

دستگاه پرورش هوشمند گیاهان طراحی شد

شرکت کننده هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران از طراحی دستگاه پرورش هوشمند گیاهان خبر داد.

مانی نادعلی، دانش آموز کلاس نهم دبستان و شرکت کننده هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: محصول پرورش هوشمند گیاهان غیر بومی را طراحی کرده ایم، برای اولین بار داخل ایران انجام شده و به کمک سنسور‌هایی که روی دستگاه نصب شده اطلاعات حوزه‌های خاک و آب را جمع آوری می‌کنند که اگر امکان بروز بارش باران تا ساعات آینده وجود دارد آبیاری به تعویق بیفتد تا صرفه جویی در آب اتفاق بیفتد.

وی افزود: دستگاه ما انرژی خود را به کمک پنل خورشیدی که خودمان هوشمندسازی کرده ایم فعالیت می‌کند و هر طرفی که آفتاب حرکت کند پنل هم حرکت خواهد کرد تا ماکسیمم انرژی خورشید را دریافت کند.

نادعلی تصریح کرد: دوربینی را روی محصول خود داریم تا پنل خورشیدی در حال گردش بتواند بهترین نقطه را برای جذب انرژی نور خورشید را پیدا کند و همین عکس‌ها برای کشاورز و هوش مصنوعی ارسال می‌شود تا هوش مصنوعی سلامت گیاه را ارزیابی کند و در صورت سلامتی پیام سلامتی ارسال می‌کند و در صورت وجود آفت در گیاه زنگ خطر را اعلام خواهد کرد.

دانش آموز کلاس نهم دبستان و شرکت کننده هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ادامه داد: در حال تهیه داده برای تمام گیاهان و شرایط نگهداری و کنترل آنها هستیم.

وی گفت: گیاهان غیربومی در صورت ورود به ایران چندین برابر مراقبت بیشتر نیازمند هستند، دستگاه ما به صورت کامل و اتوماتیک کار مراقبت را انجام می‌دهد و دیگر لازم نیست افراد روی روند رشد نظارت داشته باشند. برای هر فصل مختلف برنامه نیازمند گیاه مورد نظر باید نصب شود تا دستگاه به صورت اتوماتیک کنترل را برعهده بگیرد، دستگاه به صورت خانگی داخل گلدان و باغچه منازل و کشت صنعتی در باغ‌ها کارایی دارد، هم اکنون این دستگاه تجاری سازی نشده است و نسخه پنجم آن در حال ساخت برای باغچه هاست که مسئولیت کامل یک درخت را برعهده بگیرد و مراقبت کامل را انجام خواهد داد.

دکمه بازگشت به بالا