انواع لامپ ال ای دی خطی
معرفی انواع چراغ خطی ال ای دی:
چراغ خطی ال ای دی نیز یکی از انواع سیستم های نور و روشنایی است که دارای ساختار خطی هستند و در دو نوع روکار و توکار تولید می شوند.
در این قسمت میخواهیم در مورد تاریخچه و انواع چراغهای خطی LED، ویژگیها و قیمت انواع آنها صحبت کنیم. درصورتیکه دوست دارید که در مورد این چراغها بیشتر بدانید و با کاربرد و ویژگیهای این نوع چراغها بیشتر آشنا شوید، با ما همراه باشید و محصولات نورپردازی لاینکس را در سایت ما مشاهده کنید.
مقایسه چراغهای خطی ال ای دی و فلورسنت
چراغهای خطی قدیمی که به مهتابی معروف بودند با استفاده از تیوبهای فلورسنت تولید میشدند. سپس با پیشرفت تکنولوژی این چراغها با استفاده از تیوبهای ال ای دی تولید و عرضه شدند.
چراغ خطی ال ای دی نسبت به مدلهای قدیمی نور را بهصورت کاملاً گستردهتر در محیط اطراف پخش میکند. درگذشته این چراغها وجود نداشتند و افراد از مهتابیها (چراغ خطی با تیوب فلورسنت) استفاده میکردند. مهتابیهای قدیمی نمیتوانستند نور را بهخوبی پخش کنند، زیرا آنها را با استفاده از تکنولوژی COB تولید میکردند، بهطوریکه نور را بهصورت متمرکز به محیط اطراف منتقل میکردند و لومن مفید و کافی تولید نمیکردند. به همین دلیل نور زیادی هدر میرفت تا آن میزان پخش نور لازم را به محیط ارائه دهد.
پنلهای خطی ال ای دی میتوانند نور را به طور مداوم پخش کنند، به طوری که هیچ نقطه تاریکی در محیط باقی نماند. درحالیکه در مدلهای قدیمی که حاوی تیوبهای ماده فلورسنت بودند، هنگامیکه یکی از آن تیوبها تمام میشد، از تیوب دیگر استفاده میکرد و این مسئله باعث ایجاد وقفه در نوردهی به محیط اطراف میشد.
همچنین مهتابیهای قدیمی دارای مواد سمی جیوه بودند و در صورت شکستن لامپ، گازهای سمی تولید میکردند که برای طبیعت بسیار مضر است. درحالیکه در چراغهای خطی این مشکل وجود ندارد و فاقد هرگونه مواد سمی هستند.
بهطورکلی چراغهای خطی از لحاظ زیبایی، کارایی، ایمنی و تنوع در اندازه، شکل و رنگ نسبت به مهتابیهای قدیمی بسیار بهتر و قویتر هستند، ازاینرو عرضه و تقاضای این چراغها بهشدت روبهرشد است و آن را به یک محصول جهانی تبدیل کرده است.
تاریخچه براکت خطی LED
چراغهای خطی از نوع تیوب فلورسنت، اولینبار در سال 1950 در ساختمانهای صنعتی استفاده میشدند. به مرور زمان این چراغها بهبود پیدا کردند و چراغهای خطی ال ای دی وارد بازار شدند و روز به روز پیشرفتهتر شدند. در نهایت، در سال 2000 مدلهای پیشرفته که امروزه به براکت و پنل خطی نیز معروف هستند، تولید شدند و در حال حاضر در اکثر مکانها کاربرد دارند.
چرا چراغ خطی ال ای دی ؟
چراغهای خطی ال ای دی به دلیل انعطاف، کارایی بالا و زیبایی ظاهریشان بسیار معروف هستند. چراغهای خطی را میتوان بر روی انواع سقفها (کناف، کاذب و معمولی) نصب و راهاندازی کرد.
برخی از نمونههای آنها به شکل L هستند و برای نصب در گوشههای سقف مناسب هستند. تنوع در ساختار و شکل آنها موجب شده تا مهندسان معمار و طراحان بتوانند، طراحی و نورپردازی منحصر به فردی را در ساختمانها ارائه دهند.
از نظر کارایی، پنلهای خطی ال ای دی برای پخش و بازتاب نور به دفیوزر و رفلکتور ندارند و همین امر موجب شده تا کارایی بالاتری را ارائه دهند.
از نظر زیبایی نیز دارای اندازه و اشکال مختلفی از جمله: مربعی، مستطیلی، دایرهای، L شکل، T شکل و … هستند و به همین دلیل با استفاده از آن میتوان بهراحتی دکوراسیون داخلی بینظیری را ارائه داد. همچنین انواع مختلف این چراغها دارای رنگ و شدت نورهای متفاوتی از جمله: سفید، آفتابی و یخی هستند که با توجه به طراحی و نورپردازی محیط، میتوان از نمونههای مختلف آن استفاده کرد.
همچنین برخی از نمونههای این چراغها دارای ریموت کنترل هستند، تا بتوان بهراحتی آنها را خاموش و روشن کرد.
جهت دریافت خدمات و محصولات چراغ خطی، پروفیل لاین نوری، استریپ لایت و منبع تغذیه سوئیچینگ و…. با شماره 09125154531 در ارتباط باشید.
مشخصات چراغ خطی ال ای دی
- بر روی دیوار نصب می شود.
- در ابعاد و اندازه مختلف از 10 تا سانتی متر تا چندین متر وجود دارند که با توجه به کاربرد و استفاده تان می توانید سایز مورد نظرتان را انتخاب کرده و سفارش دهید.
- جنس بدنه آنها از ABS درجه یک است.
- نوع چیپ به کار رفته در آنها SMD است تا نور را به خوبی پخش کند.
- در رنگ های مهتابی، آفتابی و سفید آفتاب وجود دارند.
- عموماً دارای رده انرژی A+ هستند.
- رنگ نور یا دمای رنگ نور این نوع چراغ ها نیز همانند لامپ های ال ای دی، با شاخص کلوین سنجیده و با نماد K مشخص میشود. نور آفتابی معمولاً با کلوین 3000 ، نور ترکیبی یا نور سفید آفتابی با کلوین 5000 و نور مهتابی یا سفید با کلوین 6500 یا 7000 سنجیده می شود.
- دارای توان 100 الی 300 وات هستند که با توجه به نیازتان می توانید چراغ مورد نظرتان را خریداری نمایید.
- به دلیل استفاده از چراغ ال ای دی و تکنولوژی SMD در آنها، از نظر مصرف انرژی بسیار به صرفه هستند.
- از نظر قیمت نیز با توجه به کیفیت ساخت و تولیدشان، مقرون به صرفه هستند.
انواع چراغ خطی ال ای دی
همانطور که از نام آن پیدا است، این چراغ ها به صورت خطی روشن می شوند. همچنین نام دیگر این چراغ ها، براکت ال ای دی است. این چراغ ها جای مهتابی های قدیمی را گرفته اند چرا که از نظر مصرف انرژی و قیمت به صرفه تر هستند. براکت های خطی در دو نوع توکار و روکار وجود دارند که در زیر آنها را به اختصار توضیح می دهیم.
یکی از انواع چراغ های خطی است که بر روی دیوار نصب می شود و نیازی به تراش بر روی دیوار وجود ندارد و به راحتی قابل نصب هستند.
این نوع چراغ ها نیز بر روی دیوار نصب می شوند با این تفاوت که در داخل دیوار نصب می شوند و نیاز به تراش و ایجاد قاب مناسب بر روی دیوار دارند. معمولاً نصب این چراغ ها توسط یک متخصص برق انجام می شود.
موارد کاربرد انواع چراغ لاینر
از چراغ های لاینر یا خطی ممعمولاً در فروشگاه ها، منازل، سالن ها و ادارات می توان استفاده کرد. البته برخی از انواع براکت ها مانند: ، ضد آب هستند و می توان از آنها در سالن های استخر، سونا و حمام نیز استفاده کرد.
بهترین برند براکت های خطی کدام است؟
این براکت ها در کشور عزیزمان ایران در بهترین کارخانه ها و با بالاترین کیفیت و امکانات تولید می شوند تا شما عزیزان بتوانید با قیمت پایینتر آن را خریداری کنید. لیست بهترین برندهای براکت های خطی را در زیر قرار داده ایم.
نمایندگی انواع براکت و چراغ خطی ال ای دی در اصفهان
چراغستان نمایندگی فروش بهترین برندهای انواع چراغ خطی ال ای دی از جمله: پارس شعاع توس، بروکس و آرش در اصفهان است و به تمام نقاط کشور ارسال دارد.
توجه : یکی از مهم ترین اصول چراغستان، ارائه محصولات اصل با نازل ترین قیمت است، پس با خیال راحت خریدتان را انجام دهید.
شما عزیزان می توانید محصولات مورد نیازتان را به صورت آنلاین و از طریق وبسایت رسمی شرکت به آدرس جستجو و ثبت کنید تا همکاران ما در اسرع وقت سفارش تان را بررسی و تحویل شما دهند.
وبسایت رسمی یکی از بزرگ ترین طراحان نور های خطی در دنیا linea light