سرنوشت ۱۴ فرماندهای که جانشین سردار فضلی شدند
سردار علی فضلی از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) در خاطره ای درباره انتخاب 14 جانشین در جریان عملیات والفجر8 گفت:من قبل از عملیات با عنایت به سختی و پیچیدگی مأموریت، برای اینکه در طول عملیات، لشکر با خلاء فرماندهی مواجه نشود، ۱۴ نفر را معرفی کردم تا به ترتیب الویت، فرماندهی لشکر را اداره کنند
به گزارش رویداد برتر، هشتمین جلسه تدوین تاریخ حماسه رزم لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران هشت سال دفاع مقدس با مدیریت سردار سرتیپ پاسدار «علی فضلی» جانشین معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده این لشکر سرافراز در دوران دفاع مقدس و همچنین فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس لشکر ۱۰، ردر سالن شهدای دزفول موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
در این جلسه، درباره سازمان رزم لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در عملیات «والفجر ۸» تبادل نظر شده و سازمان رزم گردانها و واحدها تا رده جانشین گردان و واحد معین شد.
سردار علی فضلی از فرماندهان لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) در همین زمینه بیان کرد: من قبل از عملیات «امالرصاص» با عنایت به سختی و پیچیدگی مأموریت، برای اینکه در طول عملیات، لشکر با خلاء فرماندهی مواجه نشود، ۱۴ نفر را معرفی کردم تا به ترتیب اولویت، فرماندهی لشکر را اداره کنند که در میان آنها فرماندهان گردان و واحدها هم بودند.
وی افزود: بعد از مجروحیت من در شهر فاو در ۲۷ بهمن سال ۱۳۶۴ و انتقالم به پشت جبهه، این ترکیب تا نفر چهاردهم توانستند بیش از یکماه لشکر را اداره کنند تا اینکه بعد از دوران درمان مجروحیتم، دوباره به لشکر برگشتم و همه آنها بالاتفاق شهید یا مجروح شدده بودند.
فرمانده لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس تأکید کرد: به علت گذشت زمان، برادرانی که اطلاع کامل از این فرماندهان ایثارگر دارند، جهت ثبت حماسههای آنها در تاریخ شفاهی لشکر همکاری کنند.
در ادامه این جلسه، «لیلا رستمخانی» نویسنده کتاب غواصان لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع)، توضیحاتی درباره روند تدوین جلدهای ۱ و ۲ این کتاب توضیحاتی را ارائه کرده و در خاتمه «علیمحمد اسدی» مسئول حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سپاه سیدالشهداء (ع) در خصوص تدوین و چاپ دهها کتاب با عنوان زندگینامه شهدا و تاریخ شفاهی رزمندگان و فرماندهان لشکر ۱۰ به ارائه توضیحاتی پرداخت.
انتهای پیام