کاهش کم فروشی در البرز
مدیر کل استاندارد استان البرز با اشاره به روند کاهش کم فروشی در استان البرز، گفت: روند کاهشی کم فروشی یکی از مصادیق عملی امر به معروف و نهی از منکر است.
به گزارش خبرگزاری رویداد برتر ازاستان البرز، محمد حسین طاهری روز یکشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی با موضوع کم فروشی اظهار کرد: این دوره آموزشی برای کلیه مدیران کنترل کیفیت و مدیران عامل واحد های تولیدی در صنعت غذا جهت صیانت از حقوق عامه برگزار شده است.
وی بیان کرد: در این دوره آموزشی که با استفاده از ظرفیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین توانایی ( استاد دوره مذکور) موضوعات شرعی مربوط به کنترل اوزان فرآورده های غذائی برای جلوگیری از کم فروشی را شرح داده و تبین نمودند.
طاهری با اشاره به مباحث مطرح شده در این دوره خطاب به مدیران واحد های تولیدی گفت: صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از کم فروشی از وظایف شرعی’، سازمانی و همچنین مصداق عملی امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
مدیر کل استاندارد استان البرز متذکر شد: از ابتدای سال جاری تا پایان بهمن سال جاری 225 قلم کالا از 128 واحد تولیدی مورد پایش وزن سنجی قرار گرفته است که شاهد کاهش کم فروشی از بین واحدهای مورد پایش بوده ایم.
انتهای پیام