مراحل اجرای چمن مصنوعی بین موزاییک
آموزش و بررسی روش نصب چمن مصنوعی بین موزاییک
روش نصب چمن مصنوعی بین موزاییک چگونه است و توسط چه کسی انجام میشود؟ چمنهای مصنوعی نوعی کفپوشهای چمنی مشابه چمنهای طبیعی هستند که برای پوشاندن سطوح مختلف در مکانهای مختلف مختلف استفاده میشوند. چمنهای مصنوعی اغلب در فضاهایی استفاده میشوند که امکان رشد چمن طبیعی وجود نداشته و یا هزینههای مربوط به نگهداری و رسیدگی به چمنهای طبیعی بسیار زیاد است. یکی از محبوبترین انواع چمنهای مصنوعی هستند که امروزه در فضاهای باز، محوطه خانهها و مجتمعهای مسکونی و تجاری و باغ رستورانها استفاده مورد استفاده قرار میگیرند و فضای محیط را زیباتر میکنند. روش نصب چمن مصنوعی بین موزاییک یک کار تخصصی است و نیاز به زیرسازی اصولی برای نصب چمن دارد، بنابراین باید توسط افراد متخصص و مجرب در این حوزه اجرا شود.

طریقه نصب چمن مصنوعی بین موزاییک
انواع چمنهای مصنوعی از مزیتها و قابلیتهای ویژهای از جمله مقاومت و طول عمر بالا، کاهش هزینههای نگهداری و رسیدگی به آنها و ایجاد فضایی زیبا در تمام فصول سال اشاره کرد. چمنهای مصنوعی بین موزاییک، یکی از جدیدترین انواع چمنهای مصنوعی هستند که در طرحها و مدلهای مختلف تولید شده و به بازار عرضه میشوند. چمنهای مصنوعی بین موزاییکی امروزه مورد توجه بسیاری از معماران و طراحان داخلی قرار گرفتهاند و در فضاهای مختلفی از جمله روف گاردنها، محوطه خانهها و آپارتمانها، محوطه ساختمانهای اداری و تجاری، فضای خارجی رستورانها، پارکها، فضاهای بازی و .. مورد استفاده قرار میگیرند. نحوه نصب چمن مصنوعی بین سنگ
با توجه به اندازه و طرح سنگ، در طرحها و روشهای متنوعی اجرا میشود. نصب و اجرای چمن مصنوعی بین موزاییک یک کار فنی و تخصصی است و باید توسط افراد مجرب در این حیطه انجام شود.
چمنهای مصنوعی بین سنگ یا موزاییکی از انواع محبوب چمنهای مصنوعی هستند که امروزه بسیار رایج شدهاند و در مکانها و فضاهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. نحوه نصب چمن مصنوعی روی سرامیک
یک کار تخصصی و زمانبر است و اجرای آن به دقت و تخصص در این زمینه نیاز دارد. معمولاً روشهای نصب و اجرای چمنهای بین موزاییکی توسط کارکنان ماهر تولید کنندگان انواع چمنهای مصنوعی در کوتاهترین زمان ممکن و با کمترین هزینه انجام میگیرد. روش نصب چمن مصنوعی بین موزاییک به زیرسازی بین شیارهای موزاییک یا سرامیکهای کف محوطه نیاز دارد. به طور کلی دو مدل زیرسازی برای نصب و اجرای چمنهای بین موزاییکی وجود دارد که شامل زیرسازی سخت و زیرسازی غیرسخت میباشد. جهت قیمت چمن مصنوعی بین موزاییک با کارشناسان ما تماس بگیرید
در زیرسازی به روش سخت، سطح کاملاً یکدست و صافی با استفاده از بتن و یا سیمان، برای نصب چمن ایجاد میشود. این نوع از زیرسازی باید با شیب زمین در یک راستا باشد تا آب جریان داشته باشد و موجب آسیب به ساختار چمن نشود. زیرسازی سخت چمنهای بین موزاییکی یکی از روشهای معمول و رایج برای زیرسازی که پس از اتمام کار با استفاده از چسبهای تک جزئی یا دو جزئی چمنهای مصنوعی، کار نصب و اجرای چمنهای بین سنگ و موزاییک به اتمام میرسد.
در زیرسازی چمنهای مصنوعی به روش غیرسخت، از خاک، آب و ماسه استفاده میشود همانطور که و سایر چمن ها نیز به این شکل نیاز به زیر سازی دارند. در واقع این نوع از زیرسازی بر روی خاک بین شیارهای سنگ یا موزاییکها انجام میشود. روشهای زیرسازی برای نصب چمنهای مصنوعی بین موزاییکی یک فرایند تخصصی است و انجام آن نیازمند نیروی کار متخصص و متبحر در این زمینه است. در روش زیرسازی غیرسخت، خاک بین سنگها و یا موزاییکها را با کمک آب نرم میکنند و سپس با ابزارهای مخصوص آن را فشرده میکنند. در مرحله آخر از زیرسازی غیرسخت، بر روی خاک فشرده شده شنها و ماسههایی به اندازه ۲ الی ۳ میلیمتر ریخته میشود. و در نهایت چمن مصنوعی بین موزاییکی با استفاده از چسب و ابزار مخصوص در شیارهای بین سرامیک و سنگ نصب میشود.
طرز چسباندن چمن مصنوعی روی موزاییک
روش چسباندن چمن مصنوعی بین موزاییک چگونه است؟ امروزه از چمنهای مصنوعی به دلیل مزایایی که نسبت به چمنهای طبیعی دارند، در محیطهای مسکونی و تجاری و تفریحی استفاده بسیاری میشود. از جمله مزیتهای انواع چمنهای مصنوعی میتوان به نگهداری آسان، کاهش هزینههای آب و برق، حذف آفات و حشرههای مزاحم و نظافت آسان اشاره کرد. چمنهای مصنوعی بین موزاییکی از جدیدترین انواع چمنهای مصنوعی محسوب میشوند که بین شیارها و فضاهای خالی بین موزاییکها، سنگها و یا بتنهای سیمانی نصب میشوند و فضای زیبایی را ایجاد میکنند.
اجرا و چسباندن چمنهای مصنوعی بین موزاییکی فرایند سخت و زمانبری است و به تخصص و دقت بالایی نیاز دارد. از آنجایی که نصب و اجرای چمنهای بین موزاییکی پروسه طولانی دارد و به زیرسازی اصولی نیازمند است، باید توسط افراد متخصص در این زمینه انجام شود. زیرسازیها برای نصب و چسباندن چمن اغلب با بتن یا سیمان انجام میشود و در آخر با استفاده از چسب یا ابزار مخصوص کار نصب چمن به اتمام میرسد.
نحوه نصب چمن مصنوعی بین موزاییک
چمنهای مصنوعی بین موزاییکی از جمله محبوبترین و رایجترین انواع چمنهای مصنوعی محسوب میشوند که در فضاهای مختلفی از جمله محوطههای ساختمانهای مسکونی، تجاری و اداری، رستورانها، ، پارکها، فضاهای بازی و روف گاردنها نصب و اجرا میشوند. طرحهای مختلفی از چمنهای مصنوعی در بازار موجود هستند که میتوانید با توجه به سلیقه خود آنها را در محیطهای دلخواه نصب و اجرا کنید. نصب و اجرای چمنهای مصنوعی بین موزاییکی به زیرسازی و ابزارهای مخصوصی نیاز دارد. بدون ایجاد زیرسازی مناسب، چمن به خوبی در بین شیارهای موزاییکها قرار نمیگیرد و ممکن است در طی مدت زمان کوتاهی از جای خود کنده شود. از این رو زیرسازی و نصب آن باید توسط افراد متخصص انجام شود تا بهترین کیفیت و کارایی را داشته باشد.
برای نتیجه بهتر و همچنین کاهش هزینههای جانبی در اجرای و نحوه نصب چمن مصنوعی بین سنگ، بهتر است عمق شیارها بین ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر تنظیم شود. همچنین ارتفاع چمنهای بین سنگی باید حداکثر بین ۱ الی ۲ سانتیمتر از سطح بیشتر باشد تا زیبایی کار انجام شده را بیشتر نشان دهد. هزینههای نصب و اجرای چمنهای مصنوعی بین سنگ و موزاییکی با توجه به عواملی نظیر تراکم چمن مصنوعی، ارتفاع و جنس نخهای چمن، برند یا گروه تولیدی و همچنین متراژ چمن و فضا و شیارهای بین موزاییکها چمن مصنوعی بین سنگ یکی از این محصولات میباشد که در حال حاضر برای کف سازی محیطهای مختلف بخصوص حیاط و تراس و .. میتوان از آن استفاده کرد. ما در این مطلب قصد داریم ضمن معرفی این محصول به نحوه اجرای بین سنگ پرداخته و چنانچه قصد دارید روش چسباندن چمن مصنوعی بین موزاییک را فراگیرید نکات لازم و مهم در این مورد را با شما در میان بگذاریم.
چمن مصنوعی چیست؟
پیش از آن که به کاربرد چمن مصنوعی بین سنگ و موزاییک بپردازیم و به نحوه نصب و چسباندن آن اشاره کنیم، بهتر است ببینیم چمن مصنوعی چیست و چه کاربردی دارد؟ چمن مصنوعی نوعی کفپوش میباشد که از الیاف مصنوعی نایلون Nylon، پلی پروپیلن Polypropylene و پلی اتیلن Polyethylene و به رنگ سبز تولید میشود و ظاهری شبیه به چمن واقعی دارد اما از نظر دوام و استحکام از چمن طبیعی محکمتر بوده و نیاز به آبیاری و نگهداری خاصی ندارد و همیشه میتوان از آن برای پوشش کف در مکانهایی که نیاز است استفاده کرد.
چمن مصنوعی موکتی دارای الیاف و تیغه های کوتاه تری است. ارتفاع تیغه ها بین 6 تا 15 میلیمتر متغیر است و برای خرید انتخاب های بیشتری دارید. با توجه به شکل ظاهری چمن مانند و نرمی و لطافت موکتی، این محصول به سرعت مورد توجه قرار گرفت.
به خصوص در مناطق بسیار سرد و یا گرم و خشک، نصب چمن مصنوعی موکتی هر روز بیشتر می شود. تیغه های کوتاه این چمن ها نوعی سادگی و هماهنگی خاصی به آن داده که ظاهر چمن منصوعی موکتی را شکیل تر نشان می دهد. اما مهم تر از آن، بحث نظافت و تمیز کردن چمن مصنوعی است که با وجود پرزهای کوتاه تر، کار دشواری ندارید.
ساختار و روش تولید به این صورت است که یک ورق نازک از این مواد تهیه شده و توسط دستگاههای مخصوصی به صورت نوارهای باریک برش داده میشود که از این نوارهای باریک و نازک در بافت چمن مصنوعی استفاده میگردد.
برای قسمت زیرین چمن مصنوعی که به آن بکینگ هم گفته میشود نیز لایهای از جنس پلی یورتان در نظر گرفته میشود که اغلب رنگی تیره دارد و کمک میکند تا دوام چمن مصنوعی افزایش پیدا نماید.
چمن مصنوعی به لحاظ ارتفاع به انواع مختلفی تقسیم شده و در سه سایز کوتاه بین 15 میلی متر تا 25 میلی متر، سایز متوسط با اندازهای در حدود 35 میلی متر و بلند با ارتفاعی در حدود 45 میلی متر در بازار موجود است و شما میتوانید متناسب با نیاز، بودجه و مکانی که در نظر دارید با چمن مصنوعی پوشانده شود، خرید خود را انجام دهید.
چمن مصنوعی بین سنگ چه کاربردی دارد؟
برای کف سازی محیطهای مختلفی مانند حیاط خانه، ورودیهای ساختمانها، محوطه مجتمعهای مسکونی و ویلا و … اغلب از سنگ و موزاییک و یا سیمان استفاده میشود. اما در حال حاضر طراحان دکوراسیون داخلی از تلفیق سنگ و موزاییک با چمن مصنوعی استفاده کرده و ضمن آن که فضای خالی بین هر قطعه و تایل سنگ و موزاییک را با چمن میپوشانند به زیبایی بیشتر آن نیز کمک میکنند.
استفاده از چمن مصنوعی بین سنگ و موزاییک، روش نوآورانهای است که دیگر نیاز به کاشت چمن را بین قطعات سیمان و سنگ منتفی میکند و استحکام، طول عمر و زیبایی بیشتری را برای محیط شما به ارمغان میآورد. همان طور که پیشتر هم اشاره کردیم، چمن مصنوعی بین سنگ را میتوان در فضاهای باز مانند روف گاردن، تراس، بالکن و فضاسازی کنار استخر و .. مورد استفاده قرار داد.
آموزش نصب چمن مصنوعی بین سنگ
مهمترین نکتهای که پیش از چسباندن چمن مصنوعی بین سنگ باید در نظر داشته باشید، نحوه چیدمان سنگ و موزاییک است. زیرا لازم است فاصلهای که بین سنگ و موزاییک در نظر میگیرید حداقل 10 سانتی متر باشد تا بتواند زیبایی خاصی که مد نظر دارید را به کف فضای شما ببخشد.
حال اگر این فاصله بیشتر باشد میتواند جلوه زیباتری را به فضا ببخشد، ضمن آن که لازم است طراحان عمقی در حدود 4 سانتیمتر را برای این امر در نظر بگیرند تا چمن مصنوعی بتواند به خوبی در شیار ایجاد شده نصب گردد و به اندازه یک سانتیمتر آن، بالاتر از سطح سنگ و موزاییک قرار گیرد تا زیبایی بیشتری را به نمایش بگذارد که البته در هنگام انتخاب چمن مصنوعی لازم است در انتخاب ارتفاع آن دقت شود.
نکته مهم دیگری که لازم است در این بخش به آن اشاره کنیم نوع چمن مصنوعی برای استفاده در شیارهای بین سنگ و موزاییک است. این نکته را به خاطر داشته باشید که هیچ تفاوتی بین چمن مصنوعی معمولی با چمنی که بین سنگ و موزاییک و یا سیمان نصب میشود، وجود ندارد. بنابراین هیچ مجموعه ای نباید از شما طلب وجه بیشتری برای نوع چمن مصنوعی بین سنگ و موزاییک نماید.
نحوه اجرای چمن مصنوعی بین سنگ و موزاییک
روش چسباندن چمن مصنوعی بین موزاییک یا سنگ و .. کار چندان راحتی نیست و نیاز به دقت بالایی دارد، به همین دلیل بهتر است آن را به افراد حرفهای در این زمینه بسپارید. اما اگر مایلید خودتان روش چسباندن چمن مصنوعی بین موزاییک و سنگ را امتحان کنید، بهتر است به ادامه مطلب که ما به نحوه نصب چمن مصنوعی بین موزاییک و سنگ پرداختهایم توجه نمایید و هر بخش را با دقت بالایی انجام دهید.
مواد و ابزار لازم برای نصب چمن مصنوعی بین سنگ و سرامیک
- چسب صنعتی که همان چسب کفش یا موکت میباشد.
- قلم موی کوچک
- بنزین یا تینر برای پاک کردن لکههای چسب
- چکش پلاستیکی
- پیچ گوشتی دو سو بزرگ یا کاردک
نحوه اجرای چمن مصنوعی بین سنگ را طبق مراحل زیر انجام دهید.
- در مرحله اول نحوه نصب چمن مصنوعی بین موزاییک و سنگ به این صورت است که باید چمن را در ابعاد مناسب برای محلی که تعیین کردهاید برش داده و همه را دستهبندی کنید.
- به جهت خواب چمن توجه کنید زیرا این موضوع میتواند در آینده برای شست و شو و همچنین نظافت چمن مصنوعی به شما کمک نماید تا این امر را به سادگی انجام دهید.
- برای انجام صحیح روش چسباندن چمن مصنوعی بین موزاییک باید حتما درز بین سنگ و موزاییک را به خوبی تمیز کنید.
- با قلم موی تمیز چسب را داخل درزها بریزید، نیاز نیست پشت چمن را چسب بزنید. چند دقیقه صبر کنید تا گاز چسب خارج شده و حباب روی ان نمایانگر شود، سپس میتوانید نوارهای چمن مصنوعی را بین درزها قرار دهید.
- در مرحله بعد با استفاده از کاردک یا پیچ گوشتی سر تختی که گفتیم لبههای آن را به داخل شیار فشار داده و چمن مصنوعی را در جای خود محکم کنید.
- سپس با استفاده از چکش لاستیکی روی سطح چمن مصنوعی بکوبید تا به خوبی در جای خود قرار گیرد.
- یک شبانه روز از تردد و شست و شوی فضایی که نصب چمن مصنوعی بین سنگ انجام گرفته خودداری کنید. هر چند که چمن مصنوعی از مقاومت بالایی بهرهمند است و دچار آسیب نمیشود اما برای اینکه خیالتان از خشک شدن چسبها آسوده شود این مورد را در نظر داشته باشید.
- نحوه نصب چمن مصنوعی روی سرامیک با روشی که در بالا ذکر کردیم هیچ تفاوتی ندارد. اگر میخواهید محیطی که قبلا کف آن سرامیک بوده است را با چمن مصنوعی بپوشانید لازم است مثل روش بالا عمل کنید، به شرط آن که پیش از انجام پروسه نصب چمن، اندازهها را به درستی محاسبه کرده و چمن را به ابعاد لازم برش بزنید تا نتیجه کار از زیبایی و کیفیت بالا برخوردار گردد.
در انتها لازم است این نکته را متذکر شویم که یکی از مزایای و بین سنگ آن است که نیاز به نگهداری خاصی ندارد و همین که گاهی آن را جارو کرده و شست و شو کنید، میتوانید زیبایی اولیه را به آنها ببخشید، ضمن اینکه به خاطر مقاومت بالای الیاف چمن مصنوعی، راه رفتن و یا حرکت خودرو بر روی آن باعث له شدن و تغییر چهره آن نمیشود.
مفروش کردن کف بالکن با چمن مصنوعی، فضایی شاد و محیطی دنج را به وجود می آورد که می تواند مکانی جهت رفع خستگی های روزمره باشد. اندازه تراس بزرگ باشد یا کوچک، محدودیتی در به کارگیری چمن مصنوعی ندارد. حتی در بالکن های خیلی کوچک هم می توان کل سطح تراس را با چمن مصنوعی پوشش داد و حداکثر بهره وری را از فضا داشت.