آداب پذیرایی عصرانه
آداب پذیرایی و مهماننوازی نکاتی مهمی دارد که باید بدانیم؛ چراکه بنا به باورهای سنتی ما ایرانیها، مهمان حبیب خداست. البته از سنتها که بگذریم، مهمانیدادن و مهمانداشتن و نشاط زیادی با خودش به همراه میآورد. قبول دارید؟ ماجرا زمانی شیرینتر میشود که آداب پذیرایی را هم بدانیم و میزبان درجهیک و خوبی باشیم. پذیرایی بینقص بخشی از است. بگذارید باهم درباره اداب پذیرایی بیشتر صحبت کنیم. آمادهاید؟
پذیرایی از مهمان در شب با روز چگونه است؟ آیا درجه صمیمیت با فردی که به خانهمان میآید هم روی اداب پذیرایی اثر میگذارد؟ آداب پذیرایی از مهمان نکات ظریف و پراهمیتی دارد که در ادامه با تعدادی از آنها آشنا میشویم.
در گام بعدی باید به سراغ رزرو محل برگزاری همایش بروید و برای محل اسکان مهمان ها و حتی وسایل نقلیه شان و نحوه رفت و آمد آنها، برنامه ریزی کنید که مهمانان، اذیت نشوند. برای اینکه افراد بیشتری بتوانند در همایش شما حضور داشته باشند، بهتر است از امور تبلیغاتی استفاده کنید که شامل پوستر، لوگو، تهیه دعوتنامه از افراد مشهور و… می شود.
با توجه به همایشی که برگزار می کنید، نحوه تشریفات و پک پذیرایی همایش آن متفاوت می شود. به این صورت که هرچه همایش شما بزرگتر، رسمی تر و مهمانان بیشتر، شما باید در پذیرایی همایش، بیشتر تلاش کنید و بهتر برنامه ریزی نمایید. پس ابتدا نوع همایش و تعداد نفرات را بررسی کرده و سپس به سراغ نکات گفته شده بروید
مهمانی شام و ناهاری؛ آداب پذیرایی از مهمان چیست؟
اگر قرار باشد مهمانهایی برای صرف غذا به خانهتان بیایند و مهمانی تمامعیاری برگزار کنید، نکات و توصیههایی وجود دارد که کارتان را بهتر و جذابتر پیش میبرد. اگر شما در دسته کسانی باشید که زیاد با مقوله مهمانیدادن آشنا نیستند، مرور فهرست ما در ادامه مقاله برایتان مفید خواهد بود و شما را از سردرگمی برای برگزاری مهمانی شام و ناهاری نجات میدهد.
۱. کسانی را دعوت کنید که برایتان عزیزند و به آنها اعتماد دارید
اگر از کسی خوشتان نمیآید یا تصمیم ندارید با او رابطهای داشته باشید، در مهمانیهایتان دعوتش نکنید. حضور چنین کسانی در مهمانی باعث میشود انرژی خوبی پیدا نکنید. اگر هم کمی عمیقتر به ماجرا نگاه کنید، متوجه میشوید این کار مصداقی از دورویی است.
چرا باید کسی را به خانه دعوت کنید که برایتان بهاندازه کافی عزیز نیست؟ در این صورت، شما صاحبخانهاید و باید جلوی مهمان فیلم بازی کنید و از حضورش ابراز خوشحالی کنید! این ابراز واقعی نیست. بهتر است که اصلا چنین فردی را دعوت نکنید. شما که نمیخواهید دورو باشید. میخواهید؟
به همخوانی مهمانها با یکدیگر هم دقت داشته باشید. کسانی را دعوت کنید که باهم هماهنگاند و سابقه و دشمنی ندارند. اگر مهمانها باهم هماهنگ باشند و شما هم آنها را دوست بدارید، به همه بیشتر خوش خواهد گذشت.
۲. زمانی مشخص را برای مهمانی تعیین کنید
باید بدانید مهمانها حوالی چه زمانی به خانهتان میآیند. دعوتکردن را هم به روز نزدیک به مهمانی موکول نکنید. دستکم ۱ هفته قبل از مهمانی برنامهاش را بچینید و به مهمانها اطلاع دهید. از آنها رسمی و با ذکر دقیق زمان و تاریخ مهمانی دعوت کنید.
اگر مهمانی رسمی و مهم است، حتی زودتر از ۱ هفته قبل از آن به مهمانها دربارهاش اطلاع بدهید. یادتان باشد مهمانها هم کاروزندگی دارند و باید برای حضور در مهمانیتان کنند. البته زمان و وقتشناسی مهم است، اما این نکته را هم بهخاطر بسپارید:
اگر مهمانها بهرغم تعیین زمان مهمانی دیرتر آمدند، آنها را بازخواست نکنید و ادامه مهمانی را به طعنهزدن درباره این موضوع نگذرانید! دلیل دیرآمدنشان هرچه باشد نباید مدام این موضوع را یادآوری و اوقات خودتان و دیگران را تلخ کنید. از ادامه مهمانی لذت ببرید. همین!
۳. به علایق غذایی مهمانها دقت کنید و حساسیتهایشان را بدانید
بهتر است ذائقه مهمانهایتان را بدانید. یکی از آداب پذیرایی مهمانها این است که و بابمیل برایشان آماده کنید. در ضمن، باید بدانید مهمانها به چه موادی دارند و چه غذاهایی را نمیتوانند بخورند؛ پس در تماستان برای دعوت از مهمانها حتما درباره غذا هم با آنها صحبت کنید.
برای نمونه، باید بدانید مهمانتان است یا خیر. اگر سینی کبابی بهغایت لذیذ هم جلوی چنین فردی بگذارید، برایش ناخوشایند خواهد بود. لذتبردن از غذا مهمانی را برای شما و مهمانهایتان خوشایندتر میکند.
در تماستان با مهمان از او بپرسید به چهچیزهایی حساسیت دارد و کدام غذاها برایش ناخوشایند است. دقیق و بیتعارف باشید و از مهمان بخواهید با شما راحت باشد.
۴. خانه را تمیز و مرتب کنید
یا محل پذیراییتان از مهمانها به آنها نشان میدهد برایشان ارزش قائلید و بهطور کامل آماده پذیرایی هستید. درست و اصولی از آداب پذیرایی مهمان است که هرگز نباید پشتگوش انداخته شود. جاروکشیدن، جمعوجورکردن نابسامانیها و بههمریختگیها، و ایجاد محیطی آرام و زیبا و تمیز به داشتن مهمانی خوشایند کمک زیادی میکند.
نکته مهم دیگر در رعایت آداب پذیرایی مهمان این است که حواستان به خودتان باشد. اگر سگ، گربه یا هر حیوان دیگری در خانه دارید، به این توجه داشته باشید که برخی از آدمها شاید از آنها بترسند. در این صورت، نباید در طول مهمانی، حیوان را در معرض دید و تماس مهمان قرار دهید. کسانی که از حیوانات میترسند از قرارگرفتن در نزدیکی آنها بهشدت معذب میشوند و آزار میبینند.
درباره حیوان خانگی دقت کنید بحث فقط ترس نیست. بعضی از آدمها به یا پر پرندگان شدید دارند. باید درباره این موضوع نیز با آنها قبل از برگزاری مهمانی صحبت کنید.
وزارت تولیدات کشاورزی و مواد مصرفی در سال ۱۳۴۷ اساسنامهٔ شرکت سهامی صنایع شیر ایران را که در این هنگام شامل زیرمجموعههایی چون کارخانههای تهران، تبریز و شیراز بود، ایجاد کرد و به تصویب رساند. از سال ۱۳۴۹ نیز شرکت مسئولیت پخش شیر رایگان در آموزشگاههای ایران را بر عهده داشت. با بنیانگذاری شرکت سهامی صنایع شیر ایران و گسترش نیاز به افزایش توان تولیدی کارخانهٔ تهران، ساختن بخشهای تولیدی تازه شروع شد و کارخانههای شیر پاکتی استریل با ظرفیت ۵/۵ تن در ساعت، در سال ۱۳۵۰ و کارخانههای پانصد تنی و خوراک کودکان در سال ۱۳۵۵، به بهرهبرداری رسیدند. همچنین در سال ۱۳۵۲ نیز شرکت تهیه و توزیع شیر ایران، با سرمایههایی از بانکهای صنعت و معدن و کشاورزی پدیدار گشت که در کارخانههایش، با شیر خشک و کره وارداتی شیر پگاه بازساخته آماده میشد و در بستهبندی پاکتی سهگوش، به مدرسهها داده میشد
۵. بهخوبی خوشامدگویی کنید
خوشامدگویی و داشتن چهره خندان یکی از آداب پذیرایی از مهمان است که باید به بهترین شکل انجام شود. وقتی مهمانها سرمیرسند، جلوی در بروید و به آنها خوشامد بگویید و راهنماییشان کنید. به آنها راه و مسیر را نشان دهید و بگویید وسایلشان را کجا بگذارند.
گاهی مهمان باید سری به دستشویی هم بزند و دستورویی بشوید. همان ابتدا، او را راهنمایی کنید و جای خانه را هم نشان بدهید. اگر بخشی از کارهایتان هنوز مانده، مهمان را برای انجام آن کارها تنها نگذارید. سعی کنید مقابل چشمان او به کارتان ادامه دهید یا اگر میشود، او را هم در روند تکمیل کارتان شرکت بدهید.
در دقایق نخست ورود مهمان برایش مناسب بیاورید. اگر خودتان باید در آشپزخانه یا جایی دیگر مشغول تکمیل کارهای مهمانی شوید، از فردی دیگر مثل همسر یا اعضای دیگر خانوادهتان بخواهید کنار مهمان بنشینند و از او پذیرایی کنند. مهمان نباید تنها بماند. این خلاف آداب پذیرایی و مهمان نوازی است.
۶. غذاها و برنامههایتان را از قبل آماده کنید
اگر کارهای مهمانی را از قبل تکمیل کنید، حس بهتری به خودتان و مهمانها منتقل خواهد شد. زمانی که مدام از اینطرف به آنطرف میروید و در پِی آمادهکردن غذا و… هستید، حس خوبی به مهمان دست نمیدهد. طوری میشود انگار زحمت زیادی بر دوشتان افتاده است و با مهمانداری به دردسر افتادهاید! بدیهی است که چنین چیزی مهمانها را معذب میکند.
شتابزدگی و آمادهنبودنتان در پذیرایی احساس خوبی به هیچکس منتقل نمیکند. نوشیدنیها، ، پیشغذاها و غذاها را از قبل آماده کنید و نگذارید در حضور مهمان، کار زیادی برای آمادهسازی اینها باقی مانده باشد.
۷. با مهمانها گفتوگو کنید
با مهمانها صحبت کنید و با همه آنها وارد گفتوگو شوید. نگذارید کسی احساس غریبی کند یا ساکت و تنها بماند. . یادتان باشد از چیزهای منفی حرف نزنید؛ برای نمونه، از بیمارشدن و تبکردن شبهای گذشته فرزندتان یا ناخوشایندیهای و نابسامانیهای روزگار حرف نزنید.
هیچ موضوع بحثی را به جمع تحمیل نکنید؛ برای نمونه، برخی از آدمها دوست ندارند درباره موضوعاتی مانند یا عقاید مذهبیشان یا حتی سیاست حرف بزنند. به این حس و خواستهشان احترام بگذارید.
نگذارید اوضاع تلخ شود و جو مهمانی به هم بریزد. هدف از مهمانی شادشدن و گذراندن ساعاتی خوش است. حرفهای خوب و خوشایند بزنید.
۸. به مهمانها احساسی خوشایند منتقل کنید
اگر مهمان قصد رفتن دارد، به او بگویید بیشتر بماند. در واقع، تعارف کنید و نشان دهید از حضورش لذت بردهاید و به شما خوش گذشته است. این بخش را همه ایرانیها خوب بلدند. اینطور نیست؟ به مهمانها در هنگام رفتن بگویید اوقات خوبی را در کنارشان گذراندهاید و امیدوارید بازهم در کنار هم مهمانی بگیرید و شاد باشید.
اگر امکانش هست و مهمانتان از غذایتان خوشش آمده است، کمی برایش بگذارید تا با خود به خانه ببرد. نگویید این مقدار اضافی است! بگویید باعث شادیتان است که کسی از دستپختتان لذت ببرد.
شبماندن مهمان؛ آداب پذیرایی و مهمان نوازی چطور است؟
گاهی لازم است مهمانی را برای یک یا چند شب در خانه خود نگه دارید؛ برای نمونه، مسافری از راه دور است و برای سرزدن به شما از شهر و کشور دیگری آمده است. این سبک از مهمانداری آداب خودش را دارد. اگر تجربه این کار را ندارید یا در گذشته از عهده چنین مهمانیای بهخوبی برنیامدهاید، نگران نباشید. توصیههای خوبی در ادامه برایتان خواهیم داشت:
۱. دقت کنید که چقدر مهمان را میشناسید
گاهی دوستان و آشنایان برای شبماندن به خانهتان میآیند. اگر مهمان با شما آشناست که مشکلی پیش نخواهد آمد؛ اما اگر با او غریبه هستید، نکات دیگری هم هست باید رعایت کنید. گاهی مهمان برای انجام کاری در شهرتان به مسافرت آمده است. شاید درگیریهای زیادی دارد و نمیتواند زیاد با شما معاشرت کند.
اگر مهمان درگیریهای زیادی دارد، در این شرایط ادب حکم میکند به او سکوت تقدیم کنید و زیاد مزاحمش نشوید.
۲. ملافههای تمیز و امکانات مناسب فراهم کنید
رختخواب مهمان باید تمیز و مرتب باشد. ملافههای تمیز، وسایل بهداشتی برای ، و امکانات رفاهی برای ماندن در چند شب در خانه را برای مهمان خود فراهم کنید تا اوقات خوبی را پشت سر بگذارد و راحت باشد.
دور از ادب است که نکات مهم در پذیرایی از مهمان را در نظر نگیرید و این حس را به فرد منتقل کنید که مزاحمتان شده است! این هم از ادب دور است و هم از مرام و معرفت.
۳. دمای اتاق مهمان را مطابق میلش تنظیم کنید
باید دمای اتاق مهمان برایش مطلوب و مناسب باشد. نمیتوانید دمای خانه را مطابق خواسته خودتان تنظیم کنید. این خلاق آداب پذیرایی و مهمان نوازی است. از مهمان بپرسید که گرمایی است یا سرمایی. بعضیها تعارفیاند. برایشان پتو یا ملافه اضافی بگذارید؛ شاید سردشان شد.
درباره تنظیم کولر و تهویه سرمایشی هم برایشان توضیح بدهید تا اگر گرمشان شد، خودشان دستبهکار شوند.
۴. امکانات لازم مانند اتو و لباسشویی در اختیار مهمان بگذارید
اگر مهمانی از راه دور پیشتان آمده یا شب را در خانهتان سپری میکند، بهاحتمال زیاد به استفاده از وسایلی مانند اتو یا لباسشویی هم نیاز خواهد داشت. حواستان به این نکات باشد و وسایل لازم را در دسترسشان قرار بدهید.
خانه باید تمیز باشد و جایی را هم برای قراردادن وسایل مهمان در نظر بگیرید؛ برای مثال، مکانی برای آویختن لباسها و گذاشتن ساکهایش برای او خالی کنید و بگذارید راحت باشد.
اگر سرتان شلوغ است، میتوانید از بهره بگیرید.
۵. برای مهمان صبحانه آماده کنید
مهمانی که شب پیشتان میماند فردا صبح هم در کنارتان خواهد بود؛ پس برنامهای برای صبحانهاش بچینید. اگر زودتر از او از خانه خارج میشوید، همهچیز را آماده کنید و برایش یادداشتی بگذارید و بگویید صبحانهاش را میل کند. نگذارید احساس بدی به مهمان دست بدهد.
از شب قبل هم میتوانید درباره این موضوع با او هماهنگیهای لازم را انجام بدهید. بنا به درجه صمیمیتی که با مهمان دارید، درباره وعده با او صحبت کنید؛ برای مثال، اگر باهم صمیمی هستید، به او بگویید فلان و فلان و… در یخچال است و فردا صبح میتواند آنها را بردارد و صبحانهاش را نوشجان کند.
دقت کنید چطور مهمانتان خوشحالتر میشود و احساس بهتری پیدا میکند. بنا به این موضوع، آمادهکردن صبحانه میتواند شکلهای مختلفی به خود بگیرد. مهمترین اصل در آداب پذیرایی از مهمان این است که به او حس خوب بدهید و نگذارید معذب شود.
۶. از مهمان کمک بگیرید و او را در کارها مشارکت بدهید
یادتان باشد گاهی هم میتوانید از مهمان کمک بگیرید؛ برای نمونه، در آمادهکردن غذا از او بخواهید کمکتان کند. این شرط دارد: زمانی میتوانید این کار را بکنید که با مهمانتان صمیمی باشید یا او ظرفیت کافی برای مشارکتکردن در کارها را داشته باشد. بعضیها چنین پیشنهادی را حمل بر بیادبی میدانند.
حواستان را جمع کنید و با شناختی که از مهمان دارید، در صورت لزوم، ببینید آیا کمکگرفتن از مهمان برایش خوشایند است یا خیر. این کار در بعضی موارد صمیمیت را میافزاید و این حس را به مهمان منتقل میکند که در خانه خودش به سر میبرد.
۷. اطراف خانه را به مهمان نشان دهید
اگر قرار است مهمانتان چند روز بماند، نشاندادن حوالی خانهتان به او فکر خوبی است. شاید هم لازم است مهمان از خانهتان به جایی برود و کاری دارد که باید انجام بدهد. در این صورت، او را با نشانیها و وسایل نقلیه آشنا کنید. اگر سر کار میروید و مهمان باید ساعاتی را تنها بماند، به او نشان بدهید چطور میتواند گشتوگذاری در شهر و اطراف داشته باشد.
نگذارید مهمان یا بیحوصلگی کند و به او بد بگذرد. درست نیست خاطرهای ناخوشایند از ماندن پیش شما برایش باقی بماند.
۸. بهاندازه معقول تعارف کنید و متعادل باشید
درست است که مهمان باید اوقات خوشی را در خانهتان بگذراند؛ اما این بهمعنای اذیتشدن خودتان نیست! تعارف بیشازحد را کنار بگذارید. اگر چهارچوب و ملاحظاتی در زندگیتان جاری است، به آنها پایبند بمانید؛ برای مثال، اگر دوست ندارید کسی با کفش در خانهتان تردد کند، حتما این موضوع را مطرح کنید و بهخاطر تعارف عذاب نکشید. حق شماست که زندگیتان را در حضور مهمان حفظ کنید.
تعارف زیاد، هم شما و هم مهمان را معذب میکند. اینطور نباشید و حتی در بعضی کارها از مهمان بخواهید کمکتان کند و با این کار صمیمیت بیشتری در فضا به وجود بیاورید.
توصیههای تکمیلی
بسته به اینکه مهمانتان چهمدت و برای چند روز پیشتان میماند یا اینکه مهمانیتان شاموناهاری است یا شکل دیگری دارد، باید برنامهریزی داشته باشید. از قبل بدانید قرار است چه بخورید، چه تفریحاتی در نظر بگیرید و در یک کلام، روند مهمانی را برای خود تعیین کنید تا مدیریت اوضاع در دستتان باشد و بتوانید اوقات خوبی برای همه فراهم کنید.
برای مثال، یا دونفره برای مهمانها در نظر بگیرید؛ اما حواستان باشد اگر بازیها مورد استقبال قرار نگرفتند، جایگزینهای دیگری ارائه کنید. نگذارید فضای مهمانی یا اقامت مهمانها در خانهتان خستهکننده و ملالآور شود.
اگر مهمان برای چند روز پیشتان میماند، یادتان باشد او به داشتن نیازمند است؛ یعنی به ساعاتی نیاز دارد که برای خودش باشد و شما در آن حضور نداشته باشید. مهمان را آزاد بگذارید و اجازه دهید برخی از ساعات را بهتنهایی و با برنامه مخصوص به خودش بگذراند.
انواع پک صبحانه سازمانی گرم و سرد را به صورت آماده و با بالاترین کیفیت از مهمانو سفارش دهید
در آخر
در این مقاله سعی کردیم به این پرسش پاسخ بدهیم که وقتی مهمان میاد چگونه رفتار کنیم. داشتن برنامهای مشخص از روند مهمانداری در ذهن میتواند مهمانی را شادتر و خوشایندتر کند. از کدام توصیه بیشتر خوشتان آمد؟ خودتان هم توصیهای درمورد آداب پذیرایی بهتر دارید؟ به ما هبرگزاری مهمانی در تمامی فرهنگها رفتار و حرکتی مشترک است. انسانها به معاشرت و دورهمی نیاز دارند و از طریق مهمانیها به روح و روان خود کمک میکنند که سختیهای زندگی روزمره را پشت سر بگذارند. البته به شرطی که نه میزبان و نه مهمانها اسیر تجملات برگزاری مراسم نشوند و در نظر داشته باشند هر چه سادهتر، بهتر و مهم این است که افراد در کنار هم ساعات خوبی را پشت سر بگذارند.
یکی از انواع مهمانیهای مرسوم، مهمانی عصرانه است. یک دورهمی عالی که شرایط و مناسک خود را دارد. این مهمانی که در ساعت عصر روز برگزار میشود، به سنگینی مهمانی شام نیست و بیشتر به کمک غذاهای سبک و ساده، دسرهای خوشمزه، نوشیدنیهای مطابق با فصل و شیرینیهای متنوع برگزار میشود. یادمان باشد که هدف از مهمانی عصرانه این است که غذاهای سادهتر ترتیب دهیم تا بتوانیم بیشتر با هم گپ بزنیم. پس بهتر است به دنبال تجملات عجیب و غریب نرویم.
انواع نوشیدنیهای گرم در طعمهای مختلف و آبمیوههای پرطرفدار بر روی میز عصرانه جای ثابت خود را دارند. انواع کیک و شیرینی نیز همراه مناسبی برای این نوشیدنیها به حساب میآیند. برای یک مهمانی عصرانه معمولا از شیرینیهای بزرگ با خامه، کرم و میوه، انواع کیک، انواع تارت و مافین و دیگر دسرهای خوشمزه استفاده میکنند.
عصرانه عالی با کیک تی اس و نانالی
با توجه به اینکه شیرینی یکی از عناصر اصلی در مهمانی عصرانه است، ما امروز به شما محصولات دو برند خاص را معرفی میکنیم. برند نانالی و کیک تی اس. محصولات این دو برند برای مهمانیهای عصرانه انتخاب بسیار مناسبی هستند. چون تولید آنها به کمک فناوری روز انجام شده و طی آن به کلیه اصول بهداشتی نیز توجه شده است. از طرفی عدم استفاده از مواد افزودنی میتواند خیال شما را بابت بهترین انتخاب راحت کند.
برند نانالی برای شما گزینههای خوبی روی میز میگذارد. شما میتوانید برای مهمانی عصرانهی خود از میان شیرینیهای میلفو، کوکی وانیلی، لایهای بادامی، مافین وانیلی و شکلاتی، گاتا، شیرینی خرمایی، پان شکلاتی و پان زردآلو، دانمارکی، پروانه شکلاتی، شیرینی ژول، کوکی شرقی که یک شیرینی فانتزی با تکههای کشمش است، شیرینی نازک کنجدی با طعم هل و زنجبیل، شیرینی شایا پرتقالی که مجموعهای از مارمالاد پرتقال طبیعی و شکلات است و کیک کرهای عصرانه، دست به انتخابی سخت زده و تعدادی را انتخاب کنید. این شیرینیها همه به صورت بستهبندی هستند و شما میتوانید آنها را برای مدت زمان طولانیتری در منزل نگهداری کنید علاوه بر این که در این شیرینی ها از هیچ گونه مواد افزودنی استفاده نمی شود. اگر هم دوست دارید که خودتان برای مهمان هایتان عصرانه را آماده کنید می توانید از نان گرد تارت نانالی برای تهیه طیف زیادی از انواع تارت ها استفاده کنید و همین طور از نان والوان نانالی برای اسنک های سبک عصرانه.
هم دست شما را برای انتخاب باز میگذارد. این برند کیکها و دسرهایی را تولید میکند که غالبا عمر نگهداری پنج روزه یا یک هفتهای دارند. مانند انواع چیزکیکها، ، میوهای، مافین، تارت و پای، موس و ترامیسو. شما با کیک تی اس برای مهمانی عصرانهی خود گزینههای زیادی روی میز دارید.
کیکهای ترامیسو و شکلاتی، انواع مختلف کیکهای میوهای، کیک هویج و کیک کاپوچینو، کیک مکزیکی، کیک پروفیترول، کیک گرین تی، پای سیب سه گوش، کیک کارامل اسفنجی، کیک پره بادام، رولت شکلات، پان شکلات، مافین سفید شکلاتی و مافین مخلوط، مینی تارت میوه، مینی تارت شکلات، کیک گردوی خانگی، کیک آلبالوئی، کیک برشی کارامل، کیک برشی شکلاتی، کیک شکلات پودری، پای سیب برشی، کیک سیب، کیک براونی، پای زردآلو، چیز کیک ماربلد، چیز کیک برولو، چیز کیک نیویورکی، چیزکیک نوتلا، چیزکیک آلبالو، چیز کیک با کشمش، چیزکیک توت فرنگی، چیزکیک کارامل و چیزکیک مارس، موس شکلات لیوانی، موس انار لیوانی، موس آلبالو لیوانی، دسر لاته ماکیاتو، کیک کریسپی و در انتها کیک مارسبان.
همچنین بخوانید :
برای دسترسی به این محصولات راحتترین کار سر زدن به قنادی ناتلی است. این قنادی کلیه محصولات این دو برند را عرضه میکند. ناتلی در چهار نقطه شهر یعنی خیابان سهروردی شمالی، پاسداران، نیاوران و تهرانپارس شعبه دارد. راه دیگر هم مراجعه به سایت نانالی و است. شما میتوانید محصولات کیک تی اس را به صورت آنلاین از طریق سایت ناتلی سفارش دهید.
گفتنیهای دیگر درباره مهمانی عصرانه
علاوه بر شیرینی و کیک برای مهمانی عصرانه میتوان از بین انواع اردورهای ایرانی و بینالمللی، آنهایی که مورد علاقهی ما هستند را نیز انتخاب کنیم. ما پیشنهاد میکنیم برای مهمانی عصرانه از میان خوراکهای ایرانی مانند کتلت، شامی، آش، حلیم بادمجان و اقسام دلمهها، یکی دو مدل را انتخاب کرده و میز زیبا و رویایی را برای مهمانان خود بچینید. از اردورهای غیرایرانی هم میتوان به انواع کیش و کاناپه و رولهای مختلفی مثل اسپرینگ رول یا فرش رول و ساندویچهای کوچک اشاره کرد. همچنین میتوانید روی میز را با انواع میوههای فصل، آجیل و شکلاتهای مخالف پر کنید.