تغییر کاربری اراضی در ساری/ کلاهبرداری از ۶۰۰ مالباخته کشف شد – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

تغییر کاربری اراضی در ساری/ کلاهبرداری از ۶۰۰ مالباخته کشف شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری آنلاین، سردار حسن مفخمی شهرستانی اظهار کرد: در پی تغییر کاربری غیرقانونی و تصرف ۳۵۰۰ متر از اراضی کشاورزی و زراعی در یکی از مناطق شهرستان ساری، موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با هماهنگی قضائی و با همکاری کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان ساری، تمام دیوار کشی‌ها و بناهای ایجاد شده در زمین مذکور تخریب شد و در اختیار بخش کشاورزی قرار گرفت.

سردار مفخمی خاطر نشان کرد: مالک زمین مذکور که پس از تفکیک غیر قانونی این زمین اقدام به دیوار کشی و ساخت و سازهای غیر مجاز در آن کرده بود، پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی استان مازندران ارزش زمین‌های رهاسازی شده در این عملیات را بالغ بر ۳۱ میلیارد و۱۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: مبارزه جدی پلیس با جرایم اقتصادی مطالبه مردمی است و شهروندان در ایام تعطیلات نوروز می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه زمین خواری، تصرف اراضی ملی و یا کشاورزی موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کشف کلاهبرداری هزار میلیاردی از ۶۰۰ مالباخته در مازندران

فرمانده انتظامی استان از دستگیری ۷ کلاهبردار شرکت‌های هرمی با یک هزار میلیارد ریال کلاهبرداری خبر داد.

سردار مفخمی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر کلاهبرداری از شهروندان با تشکیل شرکت‌های هرمی و وعده سودهای نجومی از معاملات ارز دیجیتال و بازاریابی چند سطحی، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی خود قرار دادند.

وی از شناسایی دو برادر و خواهر کلاهبردار به عنوان لیدر شرکت هرمی و دستگیری آنها با هماهنگی قضائی خبر داد و افزود: متهمان پس از دستگیری در بازجویی‌های فنی پلیس به بزه انتسابی با همدستی ۵ نفر دیگر اقرار کردند.

سردار مفخمی تصریح کرد: مأموران پس از شناسایی همدستان این افراد که از لیدرهای شرکت هرمی بودند، هر ۵ متهم را با هماهنگی قضائی در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان مازندران شعاع ارتکاب جرم افراد دستگیر شده را سراسر کشور اعلام کرد و گفت: این افراد از ۶۰۰ نفر در سراسر کشور در فضای مجازی با شیوه تطمیع و فریب کلاهبرداری کردند که تاکنون در این زمینه ۱۷۴ فقره پرونده برای رسیدگی به جرایم آنها به ارزش هزار میلیارد ریال تشکیل شده است.

سردار مفخمی خاطر نشان کرد: جوانان جویای کار و افرادی که به فکر کسب و کار و درآمد در فضای مجازی هستند، مراقب افرادسودجو که از طریق تطمیع و بهانه سودهای هنگفت در پی کلاهبرداری هستند باشند و در صورت آگاهی از وجود چنین افرادی موضوع را در کمترین فرصت به پلیس ۱۱۰ و یا پلیس فتا و آگاهی اطلاع دهند.

دکمه بازگشت به بالا