اجحاف در حق نیروهای بومی پارس جنوبی/ عدالت در انتخاب‌ها رعایت شود – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری آنلاین ، گروه استان ها: حدود 23 سال پیش ، زمانی که ساخت و ساز در بخشهای پارس جنوبی در عسلویه و کنگان آغاز شد ، ساکنان این استان امیدوار بودند که با ایجاد این صنایع مشکل اشتغال آنها حل شود.

اجحاف در حق نیروهای بومی پارس جنوبی/ عدالت در انتخاب‌ها رعایت شود - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

صنایع در سراسر جهان به حق مسئولیت اجتماعی در قبال محیط زیست احترام می گذارند ، اما به نظر می رسد این حق برای صنایع مستقر در پارس جنوبی فقط یک متن کاغذی بود ، پستوها شما خاک می خورید.

علاوه بر نادیده گرفتن مسئولیت اجتماعی در این زمینه ، تصمیم دولت برای به کارگیری 50٪ نیروهای بومی در پارس جنوبی هرگز عملی نشده است.

طبق خوش بینانه ترین دیدگاه ها و آماری که رهبران پارس جنوبی ارائه داده اند ، استخدام نیروهای محلی در این امکانات کمتر از 30 درصد است و این آمارها بیانگر بی عدالتی در استفاده از نیروها است.

در این صنایع حتی نگهبانان و آبمیوه گیری از استانهای دیگر به منطقه می آیند و به منطقه پرواز می کنند اما از نیروهای مستحق محلی استفاده نمی شود ، بنابراین وضعیت اشتغال در استان هنوز نامناسب است.

ظلم دیگر علیه نیروهای بومی پارس جنوبی نادیده گرفتن ماهیت بومی برخی نیروها در کاهش نیروها در فازهای پارس جنوبی است که باعث نارضایتی تعداد زیادی از نیروها شده است.

برکناری مدیران محلی و استفاده از نیروهای غیربومی به جای آنها سرکوب دیگری علیه نیروهای توانمند و شایسته استان بوشهر است. انتصاباتی که مقامات استانی بوشهر از ورود و اشغال آن اطلاع ندارند و یا قادر به انجام آن نیستند.

مردم استان بوشهر میزبان شایسته این صنعت هستند

در خبرگویی خطاب به امام جمعه بوشهر ، مجمع خبرگان استان ، استاندار بوشهر ، مجمع نمایندگان استان ، ائمه جمعه و فرمانداران ، انجمن پیشگامان انرژی و توسعه استان بوشهر اظهار داشت: العالی به آن سال جهش تولید می گویند. لازمه جهش در تولید و افزایش علاقه وری، توسعه و تقویت دانش و مهارت های مربوط به منابع انسانی. این امر باعث ظهور و جهش کشور عزیزمان و همچنین از بین رفتن عضویت در فهرست های بزرگ می شود. له خواهد بود.

استان بوشهر ، پایتخت انرژی کشور ، از مدت ها پیش میزبان شایسته ای از پروژه های عظیم نفت و گاز ، به ویژه طی دو دهه گذشته بوده است. پروژه هایی که در توسعه ملی و تأمین سبد انرژی کشور نقش بسزایی دارند. اما سوال اساسی و تکراری این است که آیا این صنعت طبق انتظار بیش از دو دهه توانسته است در توسعه استان بوشهر نقشی داشته باشد و آیا اصلاً تمایلی برای این کار وجود داشته است؟ البته نمی توان از تبلیغات و خدمات کوچک صنعت نفت در استان و منطقه چشم پوشی کرد پوشی اما محصول کار باید از نظر همه شاخص های اقتصادی و رفاهی ، استان بوشهر را در 4 سال گذشته به یک استان توسعه یافته و پیشگام تبدیل می کرد و نه وضعیت فعلی!

نقض نیروهای بومی

انجمن پیشگامان انرژی و توسعه استان بوشهر افزود: آنچه امروز در صنعت گاز و پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی به وضوح قابل مشاهده است بی عدالتی های زیادی است که در زمینه جویندگان کار ماهر و توانمند محلی در زمینه انتخاب و جذب صورت گرفته است ، در حالی که این روند برای بومیان نیست. صحبت.” با وجود کمبود تخصص و ویژگی های مثبت در برابر نیروهای بومی ، می توان آن را به راحتی و بدون دردسر انجام داد.

در سالهای اخیر نه تنها از رهبران و متخصصان توانمند استان بوشهر حمایت نشده است ، بلکه بی رحمی برخی از رهبران موجب تزلزل برخی از مناصب و کرسی های رهبری استان شده و رهبران توانمند استان را که در دوران تصدی خود سابقه موفقیت آمیز داشته اند ، اخراج کرده است.
مسئله دیگر و حتی مهمتر این که نباید موقعیتهای رهبری و تصمیم گیری به افراد متخصص در استان منتقل شود. شواهد زیادی وجود دارد که افراد غیر بومی هنگام فارغ التحصیلی از این صنایع استفاده می کنند دانش آموزان بومیان بهترین دانشگاه های کشور بیکار هستند و شانسی برای جذب این صنایع ندارند.

این حقایق وقتی تلخ می شوند که در سالهای اخیر نه تنها از رهبران و متخصصان توانمند استان بوشهر ، بلکه از بی رحمی برخی از رهبران ، تعداد اندک سمت ها و کرسی های رهبری در استان و رهبران توانمند استان که به مرور زمان موفق می شوند ، حمایت کرده است. آنها دستگیر شدند ، استعفا دادند یا برکنار شدند.

متأسفانه این اقدامات که به وضوح مغایر منافع استانی و ملی است ، در منطقه پارس جنوبی و پتروشیمی های موجود در آن بیشتر دیده می شود و در عمل استان بوشهر را به خلوت برخی از مدیران فرسوده و ناکارآمد تبدیل می کند.

قلع و قرع رهبران قدرتمند بومی

در بیانیه انجمن پیشگامان انرژی و توسعه استان بوشهر آمده است: “یکی از این اتفاقات تلخ در ماه های اخیر ، حذف برخی از مدیران عامل محلی با استعداد کمتر استان در صنعت نفت و آوردن آن به خط مقدم افرادی است که دارای تخصص و تجربه هستند و از حضور آنها در ماه های اخیر برخوردار هستند. در روزهای اخیر ، شرکت های پتروشیمی پلی پروپیلن جم و مجتمع پتروشیمی جم شما و قرع ما از رهبران محلی توانمند بهره بردیم.

اخراج یا جابجایی و خنثی سازی سرمایه مدیریت توانمندی استان در پتروشیمی های گفته شده طی روزهای اخیر ، این واقعیت تلخی بوده است که هیچ تلاشی برای حمایت از مدیران و متخصصان توانمند در صنعت نفت وجود ندارد ، اما برخی از افراد شوم به منافع خود آسیب می رسانند. آنها ملی و استانی هستند.

متأسفانه اتفاقات مشابهی در سایر شرکتهای وابسته به وزارت نفت در استان نیز رخ می دهد و به منظور محافظت از منافع استان ، توصیه می کنیم اقدامات این چنینی هرچه سریعتر انجام شود.

نیاز اصلی سازمان غیردولتی پیشگامان انرژی و توسعه استان بوشهر این نیست که بدون هماهنگی و آنلاین و موم یک رهبر یا مقام باشد. تائیدیه مسئولان استانی و مجمع نمایندگان نباید وارد استان عزیزمان شوند و این رایزنی با هواداران استانی بوشهر به عنوان میزبان صنعت گسترده نفت باید به فرایند انتخاب رهبران صنعتی تبدیل شود ، زیرا این رویه در استانهای خوزستان و فارس معتبر است. خاص آه تو همچنین اتفاق افتاده است که نمونه اخیر اخراج هموطن عزیزمان را در یکی از پتروشیمی های ماهشهر مشاهده کردیم.

البته رویه مربوط به این موضوع مهمتر از گذشته به شأن مقامات استان و استان احترام می گذارد.

انجمن پیشگامان انرژی و توسعه استان بوشهر ضمن اعلام آمادگی برای ارائه توضیحات شخصی و راه حلهای پیشنهادی بصورت حضوری یا نامه نگاری حضوری ، از شما استادان و بزرگواران می خواهد با مردم استان دلسوز بوده و نظارت و پیگیری کنند اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهید. ورزش.

بی عدالتی در استخدام و استفاده از زور

نماینده مردم شریف دشتستان در مجلس شورای اسلامی نیز از بی عدالتی در جذب و استفاده از نیروهای مورد نیاز پالایشگاه های پارس جنوبی ابراز نارضایتی کرد و خواستار پایان این روند ناعادلانه شد.

ابراهیم رضایی در سخنان کتبی خود به وزیر نفت اظهار داشت: به دلیل انتقال قریب الوقوع رخداد میدان گازی پارس جنوبی پروژه های توسعه را برای شرکت ملی گاز ایران ، تعدادی از نیروهای محلی که در رشته های فنی و مهندسی مشغول به کار بودند ، به اتمام رساند و خدمات اداری و عمومی در طول سال های پروژه با پیمانکاران اصلی و زیرمجموعه مراحل کار کردند و تجربیات ارزشمندی کسب کردند. پس از انتقال مجدد آن پروژه ها به مجتمع گاز پارس جنوبی ، این نیروهای بومی توانمند از کار بیکار و بیکار شدند و در عوض بهره برداران با صرف هزینه زیاد و بازآموزی نیروی انسانی مورد نیاز خود را از افراد غیربومی استخدام کردند. این نیروها به نیروهای جدید نیرو می بخشد یا از طریق مکانیسم های غیرمنصفانه و غیرشفاف تحت فشار فوق العاده انتخاب می کند.

استفاده از حداکثر ظرفیت کارکنان مجرب در پروژه های توسعه تاسیسات عملیاتی موجب صرفه جویی در وقت و هزینه و افزایش کیفیت دانش و تجربه صنعت نفت می شود.

وی افزود: متأسفانه این وضعیت و عدم استفاده از نیروی محلی در مجتمع های پتروشیمی به وفور مشاهده می شود. این مسئله در سالهای اخیر پیامدهای منفی اجتماعی و امنیتی داشته و موجبات نارضایتی شدید مردم محترم و جوانان خاص استان بوشهر را فراهم آورده است.

سخنگوی دشتستان ادامه داد: “واضح است که استفاده از حداکثر ظرفیت کارکنان مجرب در پروژه های توسعه تاسیسات بهره برداری موجب صرفه جویی در وقت و هزینه و افزایش کیفیت دانش و تجربه برای صنعت نفت می شود و اکنون فراتر از این پرسنل و خدمات متخصص مجرب ، سایر افراد متخصص و نیروهای بومی و جویای کار جوان که ساکن هر ده شهر استان هستند ، از جمله بوشهر ، تنگستان ، جم ، دشتستان ، دشتی ، دیر ، دیلم ، عسلویه ، کنگان و گناوه. میزبان انتظار می رود که آنها در صنعت نفت استان مشغول به کار شوند و پذیرفته شوند ، اما این کار مهم به دلایل غیرمستقیم انحصارطلبی و حزب گرایی ناکام مانده است.

نیاز به سازوکار استخدام منصفانه و شفاف

وی افزود: طبق ماده 47 قانون برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است ، کلیه دستگاه های اجرایی از جمله وزارتخانه های نفت و نیرو ، سازمان انرژی اتمی و بنگاه های دولتی موظف هستند. اند در اجرای قانون برنامه ، کارآفرینان محلی واجد شرایط در برنامه های خود (پروژه ها) و با شرایط برابر اولویت دارند و در قراردادهایی که با کلیه شرکت ها و کارآفرینان منعقد شده است ، استفاده از نیروهای استانی محلی در اولویت قرار گرفته و بر اجرای صحیح آن نظارت می شود.

رضایی خطاب به وزیر نفت افزود: انتظار می رود فرماندهی كل با پیش بینی انتظارات وی ، به شركت مجتمع گاز پارس جنوبی دستور دهد فوراً روند استخدام اخیر را متوقف كرده و تمام نیازهای نیروی انسانی خود را از طریق یك سازوكار منصفانه و شفاف پوشش دهد. استفاده از نیروهای محلی برای بهره برداری از تأسیسات پالایشگاه در هر شهر در استان بوشهر و البته بدون در نظر گرفتن تأثیر قدرت ، ثروت و سیاست.

وی خاطرنشان کرد: شرکت های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز باید با مسئولیت پذیری و شفافیت ، جذب و بکارگیری نیروهای بومی در استان بوشهر اقدام کنند.

رضایی افزود: وی همچنین تأکید می کند تا زمانی که نیروی ویژه یا خدماتی در استان بوشهر وجود دارد ، کلیه شرکت های تابعه باید از جذب نیروهای غیربومی خودداری کنند. طبیعتاً آنها در غیر این صورت با بیان صریح ماده 47 قانون برنامه ششم توسعه مغایرت دارند و نمونه هایی از “ترك عمل” هستند.

پیگیری های آنلاین برای دریافت اطلاعات و پاسخ های مقامات پارس جنوبی به جایی نرسیده است و همچنان منتظر پاسخ قانع کننده ای برای استفاده از نیروهای پارس جنوبی است.

یکی از انتظارات قانونی مردم و مسئولان استان بوشهر این است که مدیران شرکت های مستقر در پارس جنوبی در برابر مسئولان ارشد استان بوشهر پاسخگو باشند ، اما این طور نیست.

دکمه بازگشت به بالا