جام پرچم؛ نمادی از شور و نشاط در روستاهای ایران
به گزارش خبرگزاری رویداد برتر از کردستان؛ شهرام عظیمی عصر روز سه شنبه در آیین افتتاحیه جام پرچم که به میزبانی سنندج در حال برگزاری است، گفت: فلسفه وجودی ما به عنوان مسئول، خدمتگزاری به مردم و جوانان به ویژه جامعه ورزشکاران روستایی است و این سعادتی برای ما مسئولین است.
وی خاطرنشان کرد: از سه ماه پیشتر هماهنگی های برگزاری رقابت های جام پرچم در راستای به میدان آوردن استعدادهای قشر ورزشکار روستایی به اجرا در آمد و برگزاری این مسابقات در سه رشته مینی فوتبال، کاراته و ماده پرتاب وزنه رشته دوومیدانی به تصویب رسید و امروز شاهد برگزاری مسابقات بخش مینی فوتبال در بخش آقایان به میزبانی سنندج هستیم و انشالله از دهم مرداد ماه نیز رقابت های بخش بانوان در همین شهرستان آغاز به کار خواهد کرد.
وی از حمایت های مسئولین استان به ویژه استاندار کردستان در همکاری و برگزاری این مسابقات تشکر کرد و گفت: بدون شک برگزاری این رقابت ها با این سطح از رضایت تیم ها بدون همکاری و کار گروهی میسر نمی شد.
عظیمی با اشاره بند دو فصل پنج سند تحول مردمی به عنوان ظرفیت های قانونی برای خدمت به جوانان روستایی و عشایر، تصریح کرد: برگزاری این مسابقات که به نوعی سازمان یافته ترین رقابت های بخش ورزش روستایی است، ثمره این ظرفیت های قانونی بوده که امروز شاهد اجرای آن در شهر سنندج هستیم.
وی همچنین به برگزاری همایش های پیاده روی به صورت هفتگی در روستاهای سراسر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این ایده برای اولین بار از امسال در روستاها اجرا می شود که اولین همایش آن نیز در روستای قُلیان شهر سنندج برگزار شد.
مدیرکل دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش و جوانان در ادامه، افزود: اگر کمی و کاستی در برگزاری این مسابقات باشد نباید به تلاشگران حوزه ورزش استان مرتبط دانست و باید پای کمتر برخوردار بودن این استان از زیرساختهای آن گذاشت که در طول تاریخ مورد آماج حملات بسیاری از دشمنان و منافقین قرار گرفته و اکنون روبه توسعه و پیشرفت نهاده و مطمئنا در ادامه راه موفقیت های زیادی را از جوانان کردستانی خواهیم دید.
شهرام عظیمی اضافه کرد: هزار و ۳۰۴ نفر در قالب ورزشکار، داور، مربی و سرپرست و کادر فنی در برگزاری سه رشته ورزشی جام پرچم حضور دارند و در اواسط این ماه رشته ماده پرتاب وزنه در رشته دوومیدانی را در شهر ارومیه مرکز استان آذربایجان غربی و اواخر مرداد ماه نیز در رشته کاراته را در شهر شیراز در استان فارس برگزار خواهیم کرد.
وی در پایان خاطرنشان ساخت که یک بخش از اهداف برگزاری این مسابقات بعد قهرمانی است و بعد دیگر آن فعالیت ها و اهداف فرهنگی از جمله ایجاد شور و نشاط اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت جوانان روستایی آنچنان که مقام معظم رهبری فرموده اند و بر ما مسئولین تکلیف است که شادی را در میان جوانان به ویژه قشر روستایی و عشایری گسترش دهیم و این بعد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است
انتهای پیام/