کلاب هاوس، عادی سازی گفتوگو
مهمترین تأثیر همه این همبستگیها تقریب چارچوبهای ذهنی افراد در موضوعات کلی است. یک تغییر بزرگ ، توسعه جدید در شبکه مجازی کلوپ است. این شبکه اجتماعی فقط از طریق مکالمه و گوش دادن به جلو حرکت می کند. نمی توان نظر داد
هیچ عکسی گرفته نمی شود و احتمال جعل و تقلب به حداقل می رسد. اتفاقی که جو را در سایر شبکه های اجتماعی مانند توییتر بسیار وحشی کرد. ایرانی ها به سرعت و فعالانه وارد این شبکه شده اند و به طور فعال درگیر هستند. مهمترین ویژگی این شبکه ماهیت گفتگوی آن است. شما باید صحبت کنید و گوش دهید. برای همه رایگان است ، حداقل شنیدن صحبت های همه رومی ها در موضوعات مختلف. طبیعتاً افراد با گرایش های خاص خود اتاق هایی را طراحی می کنند.
هرکسی می تواند وارد اتاقی شود که در آن دوستان و طرفدارانشان می توانند در آنجا و با آدرس خاصی صحبت کنند. یک اتفاق عجیب در صحنه سیاسی رخ داد. مردم به ترتیب می آیند ، س questionsال می کنند یا صحبت می کنند س oftenالات و جوابها اغلب در اتاقهای میهمانان پرسیده می شود. گاهی اوقات فاصله بین عقاید ، افکار و سیاست های سوال کننده و پاسخ دهنده به اندازه زمین و آسمان است ، اما آنها می شنوند. گفتگو با یکدیگر علاوه بر یخ زدگی خشم و هرج و مرج خشونت آمیز ، نتیجه یکی از بزرگترین رویدادهای سیاسی و گذشته فضای مجازی است. این اتفاق هموار رخ می دهد. متأسفانه ، تلاش افراط گرایان در هر دو طرف بسیار جلوگیری از این امر است.
قابل درک است که بعد از این همه وقایع و احتمالاً مسافت خونین در این دهه ها ، استفاده از این فضا برای نیروهای متوسط و عادلانه دشوار خواهد بود و همه انتقام خواهند گرفت افراط گرایان هر دو طرف اصرار داشتند که هیچ صدای دیگری در این زمینه شنیده نشود و این شبکه به عنوان یک بار سنگین تلقی می شد. در بسیاری از موارد ، این عصبانیت های طولانی مدت قابل درک هستند. تاکنون دو طرف رسانه های خاص خود را داشته و بد صحبت کرده و یکدیگر را گمراه کرده اند و گفتگو را تحمل نمی کنند. گفتگوی سکولار با همه می تواند افراط گرایان را به حاشیه براند. و مهمتر از همه ، واقعیتها از هر دو طرف برهنه و بدون سانسور منتقل می شوند.
در زمینه سیاست ، یکی از جنجالی ترین رمان های سیاسی رادوتن توسط روزنامه نگاران مشهور فرید مدرسی و احسان کیان به ارث رسید. تلاش این دو روزنامه نگار برای واردات بازیگران سیاسی و نامزدها ، خصوصاً شخص آقای ظریف قابل تحسین بوده و البته سر و صدای زیادی به پا کرده است. دوستان انور ابی اعتراض کردند. آقای ظریف وزیر امور خارجه بود و مدیران اتاق باید بر اساس قوانین جمهوری اسلامی حکومت کنند. اما من می خواهم که اعتراض همچنان در گفتگو باقی بماند و منجر به گزارش فرید مدرسی نشود ، همان کاری که او انجام داد. و همه روشنفکران باید در این محاصره های مخالفت و موارد ناشناخته نجات پیدا کنند. همانطور که ایکاش قانون فیلتر کردن را در همه شبکه های اجتماعی کنار گذاشت. در هر صورت ، مکالمه با این شبکه اجتماعی آغاز شد. در میان دورترین افراد. با وجود همه مشکلات ، این شبکه اجتماعی هنوز نشان داده است که گفت وگو آنقدرها هم سخت نیست.
در روزنامه اعتماد در روز شنبه ، 4 آوریل 00 ، منتشر شده است