دوچرخهسواری ورزش بچه پولدارها می شود؟

سرمربی تیم دوچرخه سواری سرعت بالا گفت: قیمت تجهیزات و دوچرخه های جدید بسیار بالاست و با چنین شرایطی افرادی که از وضعیت مالی خوبی برخوردار هستند می توانند در آینده وارد پیست شوند.
محمد ابوحیدری در گفت وگو با رویداد برتر درباره وضعیت تیم ملی دوچرخه سواری سرعت پس از مدت ها دوچرخه سواری در خانه، اظهار کرد: برخی از دوچرخه سواران به دلیل مشکلات اقتصادی و هزینه های زیاد انگیزه خود را از دست داده اند. از سوی دیگر به دلیل شیوع ویروس کرونا مسابقات لغو شد و تعدادی از ورزشکاران در رده جوانان شکست خوردند و اکنون وارد رده بزرگسالان شده اند، در حالی که اگر مسابقات قهرمانی آسیا سال گذشته برگزار می شد، تیم جوانان کشورمان می توانست در این مسابقات حضور داشته باشد. مسابقات قهرمانی جوانان در تیم سرعت مدال بگیر
وی ادامه داد: البته اردوهای قهرمانی آسیا را با انگیزه شروع کردیم و اردوی بعدی سرعت از 4 دی ماه در اهواز آغاز می شود و در آن اردو رقبا را به اوج آمادگی رسانده و مشخص می کنم. با توجه به رکوردهایی که ثبت میکنند. «مدال میتوان گرفت، اما واضح است که جوانان در وضعیت بهتری نسبت به بزرگسالان هستند.
ابوحیدری با بیان اینکه تعداد کمی از بزرگسالان به اردوی تیم ملی دعوت شدند و محمد دانشور در اردوی تیم ملی حضور نداشت، گفت: محمد دانشور را دعوت کردیم اما در کار و امور شخصی خودش شرکت کرد و گفت نمی تواند به اردو برود، بیا. او در مسابقات قهرمانی آسیا قهرمان نمی شود چون تمرینی نداشته است. ما بقیه را هم دعوت کردیم، رکوردهایی که در ابتدا از آنها گرفتیم امیدوارکننده بود و من مطمئن هستم که می توانیم آنها را به رکوردهایی برسانیم که می توانند مدال بگیرند. دوباره و نگرش خود را تغییر دهید.
وی افزود: متأسفانه نگرش به دوچرخه سواری و در حال حاضر بخش سرعت منفی شده و این نظر که دیگر نمی توانیم مدال بگیریم. سعی می کنم به خودم و ورزشکاران انگیزه بدهم تا اگرچه توانایی های ما نسبت به سایر کشورها ضعیف تر است، اما بتوانیم این انگیزه را جبران کنیم و به نتایجی برسیم که بار دیگر وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک را تشویق به سرمایه گذاری روی سرعت کنیم. نکته اصلی این است که اگر تیمی در مسابقات قهرمانی آسیا مدال نگیرد، به بازیهای آسیایی اعزام نمیشود. تلاش می کنم به رکوردهایی برسم که بتوانم در مسابقات قهرمانی آسیا مدال بگیرم و با استفاده از آن رکوردها بتوانیم دوباره با کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش صحبت کنیم و مجوز حضور در بازی های آسیایی را بگیریم.
آیا سرمربی تیم سرعت در پاسخ به این سوال که به نظر او دوچرخه سواران ایرانی که در پیست بتنی تمرین می کنند می توانند در پیست سرپوشیده مدال بگیرند؟ وی بیان کرد: سال هاست که می گوییم پیست چوبی مشکلی نداریم و هیچ وقت تعمیر نشده است. در سال های گذشته که مدال می گرفتیم شرایط به همین منوال بود و در پیست سیمانی تمرین می کردیم و در پیست چوبی مسابقه می دادیم. نکته مهم دیگر این است که پیست سرپوشیده تجهیزات خاص خود را دارد و نمی توان از این تجهیزات در پیست باز استفاده کرد. اگر الان سواران جوان بیاورم، آنها نمی توانند از تجهیزات مخصوص پیست داخلی استفاده کنند زیرا نمی توانند با آنها کار کنند. هزینه های اعزام هم بسیار بالاست و مثلا نمی توان یک ماه قبل از مسابقات قهرمانی آسیا در کشور میزبان اردو برگزار کرد. البته یک هفته تا 10 روز مانده به مسابقه سعی می کنیم در پیست چوبی تمرین کنیم. البته شاید این کار تاثیر چندانی نداشته باشد اما از نظر روحی می تواند به دوچرخه سواران کمک کند.
وی همچنین درباره وضعیت دوچرخه ها تصریح کرد: تجهیزات و دوچرخه هایی با تکنولوژی بالا در حال حاضر در دسترس هستند که در رکوردی که توسط دوچرخه سواران ثبت شده بسیار کارآمد هستند. آخرین دوچرخه ما فقط یک دوچرخه با برند لوک در سال 2018 است و بقیه دوچرخه های ما از سال 2010 به بعد هستند. دوچرخه سواری همیشه رکود بوده و الان این شرایط اقتصادی فشار زیادی به آن وارد می کند و فکر می کنم در آینده نزدیک فقط کسانی می توانند وارد این پیست شوند که از نظر مالی وضعیت خوبی داشته باشند و توانایی خرید تجهیزات جدید یعنی دوچرخه را داشته باشند.
او گفت: درست است که همه چیز دست به دست هم می دهد، شرایط سختی است، اما امیدوارم و باید تلاش کنیم تا با انگیزه برای کسب مدال در مسابقات قهرمانی آسیا، موتور را منفی قضاوت کنیم. سرعت را در آنجا متوقف کنید.
انتهای پیام/