ارتقای سلامت دام با افزودنیهای محققان کشور
مدرس دانشگاه فردوس مشهد راهکاری برای افزایش راندمان تولید و سلامت دام با تولید افزودنی های دامپروری ارائه کرده است.
دکتر محسن دانش مسگران، مدرس گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوس مشهد در گفت و گو با رویداد برتروی گفت: پروژههای ما، عمدتاً در قالب افزودنیهای غذایی، باعث افزایش راندمان خوراک تولید شیر، بهبود کیفیت شیر و بهبود سلامت دامهای شیری میشود. برخی از این پروژه ها به محصولات صنعتی تبدیل شده اند.
وی به جزئیات تحقیقات خود اشاره کرد و افزود: مواد مغذی حیوانی باید متعادل باشد، اما غذاهای طبیعی نمی توانند این تعادل را ایجاد کنند. برای رسیدن به این تعادل در دام، به تعدادی افزودنی نیاز داریم تا تمام مواد مغذی موجود در جیره دام را تامین کند.
وی با بیان اینکه این افزودنی ها می توانند هم غیرآلی و هم ارگانیک باشند، گفت: این مواد باعث بهبود راندمان تولید و بهبود سلامت حیوانات می شود.
یکی از مدرسین گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوس مشهدی گفته است که بیشتر افزودنی هایی که تولید می کنیم به مرحله تجاری رسیده است. افزودنی های بیولوژیکی، مخمرها و دیواره های سلولی از دیگر محصولاتی هستند که به مرحله تجاری رسیده اند.
انتهای پیام/