افزایش ریسک بیماری قلبی با برنج سفید

بیماری عروق بیماری کرونا زمانی اتفاق می‌افتد که پلاک در رگ‌های خونی که خون را به قلب می‌رسانند، ایجاد می‌شود.

افزایش ریسک بیماری قلبی با برنج سفید

قلب خون و مواد مغذی را در سراسر بدن پمپاژ می کند و قلب سالم برای سلامت کلی ضروری است. بیماری عروق بیماری کرونا می تواند منجر به مشکلات قلبی جدی از جمله حمله قلبی شود. محققان هنوز در حال بررسی عوامل خطر بیماری عروق بیماری کرونا و چگونگی اقدامات مردم برای پیشگیری از آن هستند.

یک مطالعه اخیر نشان داد که رژیم غذایی سرشار از غلات تصفیه شده، که شامل برنج سفید، آرد سفید و نان سفید است، با افزایش خطر ابتلا به بیماری زودرس عروق بیماری کرونا مرتبط است.

در مقابل، رژیم غذایی غنی از غلات کامل خطر ابتلا به بیماری عروق بیماری کرونا اولیه را کاهش می دهد.

محققان درگیر در این مطالعه مصرف غلات و خطر ابتلا به بیماری عروق بیماری کرونا اولیه را بررسی کردند. این خطر به طور خاص در جمعیت ایرانی بررسی شد.

این مطالعه شامل بیش از 2000 شرکت‌کننده، از جمله 1369 شرکت‌کننده با بیماری زودرس عروق بیماری کرونا بود. این افراد با یک گروه کنترل متشکل از 1168 شرکت کننده که بیماری عروق بیماری کرونا اولیه نداشتند، مقایسه شدند. محققان از پرسشنامه های ارزیابی رژیم غذایی و مصرف غذا برای بررسی میزان مصرف غلات کامل و غلات تصفیه شده توسط شرکت کنندگان استفاده کردند.

این یک مطالعه جالب است که مصرف غلات تصفیه شده و غلات کامل را در بیماران در معرض خطر بالای بیماری قلبی مقایسه می کند.

نویسندگان مطالعه دریافتند که رژیم غذایی سرشار از غلات تصفیه شده با افزایش خطر ابتلا به بیماری زودرس عروق بیماری کرونا مرتبط است. از سوی دیگر، رژیم غذایی غلات کامل خطر ابتلا به بیماری زودرس عروق بیماری کرونا را کاهش می دهد.

داده های این مطالعه یادآوری می کند که چگونه رژیم غذایی می تواند بر سلامت قلب تأثیر بگذارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دکمه بازگشت به بالا