پاسخ ایران به اتهامزنیهای مجدد آمریکا و انگلیس
به گزارش رویداد برتر زهرا ارشادی ، سفیر ایران و معاون سازمان ملل در سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به وزیر خارجه و وزیر دفاع آمریکا در نشست روز دوشنبه شورای امنیت سازمان ملل متحد با عنوان “حفظ صلح و امنیت بین المللی ؛ امنیت دریایی” ، افزود: در این دیدار علیه ایران در کشتی غرق شده مرسر بر اساس مقاصد سیاسی انگلیس ، من مجدداً این ادعاهای اثبات نشده را قاطعانه رد می کنم.
یک دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: حضور گسترده نیروهای نظامی در این کشورها از جمله در خلیج فارس و دریای عمان همواره منبع اصلی ناامنی و ناامنی در منطقه بوده است. در کشورهای منطقه
وی گفت که یک منبع عالی رتبه نظامی در آن کشورها در روزهای اخیر گفته است “همه چیز نشان می دهد که هواپیماهای بدون سرنشین از یمن پرتاب می شوند” و متعاقباً نیروهای ویژه را به یمن فرستاده تا ظاهرا “تروریست های مسئول آن” باشند. – حمله را هدف قرار دهید. همه چیز بسیار روشن است. همچنین نشان می دهد که این کشورها هنوز از حمله نکردن به یمن درس نگرفته اند.
ارشادی اظهار داشت: “همه این اتهامات تکرار ادعاهای دروغین رژیم اسرائیل است ، هیچ مدرک قانع کننده و قانع کننده ای برای اثبات این اتهام وجود ندارد.” آنچه آنها سعی می کنند به عنوان شواهد قانع کننده نشان دهند ، تنها چند عکس هستند که هیچ چیز را ثابت نمی کنند.
وی گفت: “چنین ادعاهایی به هیچ وجه نمی تواند رژیم تروریستی رژیم اسرائیل علیه کشتیرانی تجاری را بپوشاند.” در کمتر از دو سال ، رژیم به بیش از 10 کشتی تجاری حمل نفت یا کالاهای بشردوستانه در دریاهای منطقه حمله کرده است.
سفیر ایران و معاون سخنگوی سازمان ملل متحد گفت: بحث اسرائیل در مورد حادثه خیابان مرسر نباید رژیم اسرائیل را از سایر فعالیت های بی ثبات کننده و ماجراجویانه در منطقه منحرف کند. اسرائیل علاوه بر سیاست فریبکاری و دروغ گفتن ، در انجام عملیات نادرست نیز استاد است.
“رژیم اسرائیل به جای سرکوب و تهمت به دیگران ، باید فوراً به تمام سیاست های غیرمسئولانه ، تجاوز و جنایات خود و همچنین رفتارهای غیرقانونی و غیر انسانی خود که از دیرباز منبع اصلی تهدید ، بی ثباتی و ناامنی در مرکز حساس مرکزی بوده است متوسل شود. ارشادی گفت: فراتر از آن.
یک دیپلمات جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: “شورای امنیت نیز باید به وظایف خود بر اساس منشور عمل کند و به بی عملی طولانی مدت خود ، یعنی رژیم اسرائیل و فعالیت های جنایتکارانه و بی ثبات کننده آن پایان دهد. “مسئولیت تمام رفتارهای غیرقانونی خود ، از جمله ارتکاب هر چهار جنایت بزرگ بین المللی را بر عهده بگیرید.
وی تاکید کرد که شورای امنیت نیز باید هوشیار باشد و در دام دروغگویی به رژیم اسرائیل که به طور سنتی توسط برخی از اعضای غربی شورای امنیت بصورت کورکورانه حمایت می شود ، نیفتد. طی هفت دهه گذشته ، این کشورها از انجام هرگونه اقدام شورای علیه جنایات رژیم اسرائیل جلوگیری کرده و این رژیم را ترغیب کرده و جنایات بیشتری را با مصونیت کامل و وحشیگری مرتکب شود.
سفیر ایران و معاون سازمان ملل متحد افزود: سیاست اصولی و عزم جمهوری اسلامی ایران برای حفظ و تقویت امنیت دریایی در دریای خزر ، خلیج فارس ، تنگه هرمز و دریای عمان مانند گذشته به و کمک به امنیت دریایی ، آزادی ناوبری ، و من مبارزه با جنایات دریایی ، از جمله دزدی دریایی در اقیانوس هند و مناطق اطراف آن را تکرار می کنم. ما همچنین آماده همکاری فعال و سازنده با دولت های ساحلی مناطق فوق برای تقویت صلح و امنیت منطقه ای هستیم.
سفیر سازمان ملل در ایران در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: طبق اعلام بانک جهانی ، بیش از 80 درصد تجارت بین المللی از طریق دریا حمل می شود و این تعداد تا سال 2030 دو برابر و تا سال 2050 چهار برابر خواهد شد. بر اهمیت اقیانوس ها و دریاها در اقتصاد جهانی و ضرورت تقویت ایمنی دریایی به عنوان یک منافع مشترک جهانی تأکید می کند.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران ، که طولانی ترین سواحل آن در آبراه های استراتژیک مانند خلیج فارس ، تنگه هرمز و دریای عمان ، دارای ظرفیت حمل و نقل بالایی است و به عنوان یک تولید کننده مهم نفت و گاز ، از ظرفیت قابل توجهی برخوردار است. مزایای آن نسبت به دریا. “او اهمیت زیادی به این امر می دهد.
وی افزود: ایمنی دریایی نقش مهمی در تضمین آزادی دریانوردی ، تسهیل ارتباطات بین المللی ، ترویج استفاده صلح آمیز از دریاها و اقیانوس ها و منابع آنها ، حفاظت از محیط زیست دریایی و ارتقاء توسعه اقتصادی و اجتماعی همه کشورها و تحکیم صلح دارد. به ، امنیت و همکاری “و روابط دوستانه بین آنها.
“در اصل ، مسئولیت اصلی برای اطمینان از امنیت دریایی ، از جمله از طریق مبارزه موثر با جنایات دریایی ، به ویژه دزدی دریایی و سرقت مسلحانه در دریا ، بر عهده دولتها است که ممکن است در صورت لزوم در سطح منطقه همکاری کنند.”
دیپلمات جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در عین حال ، همه این فعالیتها باید با رعایت کامل اصول حقوق بین الملل ، به ویژه با احترام کامل به حاکمیت دولتها ، انجام شود و تهدید یا استفاده نشود. نیرویی علیه آنها تمامیت ارضی یا استقلال سیاسی آنها. “
وی گفت: “در حالی که ما توانایی های قابل توجهی در مبارزه با جنایات دریایی داریم ، اعمال تحریم های یک جانبه برخلاف قوانین بین المللی و منشور سازمان ملل متحد مانع دسترسی ما به فناوری ها و تجهیزات جدید برای برخورد موثر با گروه های جنایتکار شده است.”
ارشادی گفت: با این وجود ، جمهوری اسلامی ایران ضمن رعایت تعهدات بین المللی مربوطه ، سهم بسزایی در ارتقای امنیت دریایی ، از جمله مبارزه با جنایات دریایی ، به ویژه دزدی دریایی داشته است.
وی افزود: بیش از یک دهه است که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس هند و مناطق همجوار مستقر شده است تا از تلاش های بین المللی برای مقابله با دزدی دریایی حمایت کند. این موضوع بارها توسط دبیرکل در گزارش های خود تایید شده است. و توسط شورای امنیت در قطعنامه های مختلف تصویب شد.
سفیر و معاون نماینده ایران در سازمان ملل افزود: علاوه بر این ، ششمین نشست هم اندیشی نیروی دریایی اقیانوس هند (IONS) ، متشکل از 24 کشور عضو ، هدف آن افزایش همکاری بین نیروی دریایی کشورهای اقیانوس هند از 22 به 22 است. در 25 آوریل 2018 در تهران برگزار شد.
ارشادی ادامه داد: “در دوران ریاست سه ساله ما بر ایوان و نیروی کار ایمنی دریایی ، نیروی دریایی ما دستورالعمل های ایمنی دریانوردی را تهیه کرد و دو کنفرانس در بندرعباس در سال 2019 برای آماده سازی برای رزمایش دریایی یونانی 2020 برگزار کرد.”
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این ، تصمیم هفتمین اجلاس IONS در ژوئیه 2021 یک مرکز امنیت دریایی منطقه ای را در بندر چابهار ایران برای تقویت همکاری بین کشورهای اقیانوس هند در زمینه امنیت دریایی ایجاد می کند.
در همین حال ، آمریکا و انگلیس در نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد امنیت دریایی در طول روز ، حمایت خود از رژیم صهیونیستی و ادعاهای بی اساس آن علیه ایران را تأیید کردند.
311311