لایحه عفاف و حجاب هنوز در دولت است

قالیباف در صحن مجلس:

لایحه عفاف و حجاب هنوز در دولت است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لایحه عفاف و حجاب هنوز در دولت است و قطعا هروقت لایحه نهایی به مجلس شورای اسلامی بیاید به صورت دو فوریتی مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا،حجت الاسلام محمد تقی نقدعلی در تذکری شفاهی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی،گفت در خصوص لایحه عفاف و حجاب ظاهرا دولت می‌خواهد یکسری اصلاحات و انتقاداتی که مورد نظر مردم بوده را در این لایحه اعمال کند چرا که ایرادات جدی به این لایحه وارد است. لایحه عفاف و حجاب از سوی قوه قضاییه تنظیم شده اما از سوی دلسوزان نظام و عموم مردم انتقادها و نقدهای به حقی به آن وارد است.

وی با بیان اینکه اکنون انتظار می‌رود رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحی برای اذهان عمومی پیرامون این موضوع ارایه کند،خطاب به قالیباف،افزود: شما در نزد مقام معظم رهبری قول دادید تا لایحه عفاف و حجاب به صورت فوری در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

نماینده خمینی شهر در مجلس اظهار کرد: با این اوصاف اکنون این امکان وجود دارد که آیا لایحه عفاف و حجاب به دولت باز می‌گردد تا اصلاحات در آن صورت گیرد یا همین جا در مجلس شورای اسلامی نقدهای به حق مردم مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؟ در این لایحه دست بسیج بسته شده است و خیلی با بی‌حجابان و قانون‌شکنان مماشات شده است.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکر او، گفت: لایحه عفاف و حجاب از سوی قوه قضاییه تنظیم شده و طبق قانون به دولت رفته است، دولت نیز در حال بررسی و رسیدگی به این لایحه است.

وی تاکید کرد: اکنون نیز دولت در نظر دارد که آن را اصلاح کند ما نیز در مجلس شورای اسلامی تا زمانی که لایحه نهایی به دست ما نرسد نمی‌توانیم آن را اعلام وصول کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عده‌ای می‌گوید چرا مجلس شورای اسلامی کاری نکرده است،تصریح کرد: هنوز لایحه در دست دولت است و بررسی آن در دولت ادامه دارد هر موقع این لایحه به مجلس بیاید حتما در مجلس اعلام وصول شده و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

چرا لایحه وزارت بازرگانی به صحن نرسیده است؟

همچنین در جلسه امروز، حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی در تذکری آیین‌نامه‌ای ضمن تشکر از فرمایشات رهبری به ویژه آن که مجلس را مورد تفقد خود قرار دادند، گفت: ماده (۱۶۱) آیین‌نامه داخلی مجلس در ارتباط با طرح‌ها و لوایح دوفوریتی است، این در حالی است که اکنون ۳ طرح دوفوریتی تصویب شده که باید طبق همین ماده طی ۷۲ ساعت در صحن علنی بررسی می‌شدند ضمن آن که در دوره‌های قبل این مدت زمان ۴۸ ساعت بود، اما به دلیل آن که نمی‌توانستند به این سرعت و به خوبی به آن رسیدگی کنند، زمان نامبرده به ۷۲ ساعت تغییر کرد.

وی افزود: به عنوان مثال دو فوریت لایحه وزارت بازرگانی سه هفته قبل تصویب شده است، اما هنوز به صحن نیامده که این مسئله مغایر با ماده ۱۶۱ داخلی مجلس است لذا خواهشمندم ضمن بررسی موضوع دلیل این تأخیر چیست؟

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر او گفت: ابتدا اینکه دوفوریت لایحه وزارت بازرگانی تصویب شده و آن را به کمیسیون دادیم و قرار بود کمیسیون ظرف سه روز آن را بررسی کند، اما بررسی این لایحه در کمیسیون به دلایل مختلف زمان برد چرا که دولت نیز نظراتی نسبت به آن داشت و در مسیر کار کارشناسی آن با رئیس جمهور نیز جلسه گذاشتیم، بنابراین زمانبر شد، اما اکنون کار کارشناسی انجام شده و لایحه وزارت بازرگانی بارگذاری شده است ضمن آن که علاوه بر لایحه مذکور طرح دوفوریت مسکن را نیز داریم که دوفوریت آن از سال گذشته تاکنون تصویب شده لذا این موارد حق تقدم دارد.

وی اظهار کرد: ضمن آن که کاهش ارزش افزوده از ۹ درصد به یک درصد نیز بارگذاری شده و در نوبت است، همچنین تبصره (۱) ماده (۱۰۰) که اگر ۵۰ نفر از همکاران اولویت آن را تشخیص دهند، باید بدون نوبت به صحن بیاید، همچنین هم اکنون ۱۷ مورد در صف نوبت تبصره (۱) ماده (۱۰۰) داریم لذا از دوستان خواهش می‌کنم جلسه اضافه برگزار کنند و امروز آخر وقت یک رأی‌گیری خواهیم کرد تا جلسه صبح را در بعد از ظهر نیز ادامه دهیم تا ان‌شاء الله به همه اولویت‌ها برسیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به نماینده فلاورجان،گفت: اگرچه تذکر شما به جا است، اما ما هم این مشکلات را داریم و با حجم لوایح دوفوریتی در نوبت روبرو هستیم.

دکمه بازگشت به بالا