دلایل کار نکردن گوگی پلی چیست؟
پیش از شروع مقاله اشاره میکنیم که پیش از این در مقاله صحبت های نسبتا مختصری در مورد رفع مشکلات اجرایی گوگل پلی داشتیم، اما مقاله ای که هم اکنون خدمتتان ارائه میکنیم به مراتب جامع تر از مقاله پیشین خواهد بود. پس اگر این سوال در ذهنتان ایجاد شده که چرا گوگل پلی کار نمی کند، با موبایل کمک و مقاله اختصاصی ما همراه باشید.
در برخی شرایط مشاهده شده که یک فورس استاپ (Force Stop) ساده و اجرای مجدد برنامه گوگل پلی سبب شده که مشکلات عملکردی آن رفع شوند. بنابراین شما هم به این مسئله به عنوان یک راه چاره ساده نگاه کنید. برای فورس استاپ کردن اپلیکیشن گوگل پلی استور مراحل زیر را طی نمایید:
- وارد بخش تنظیمات یا همان Settings گوشی شوید.
- گزینه Apps، Applications یا App Manager را انتخاب کنید (این بخش مربوط به مدیریت اپلیکیشن های نصب شده بر روی دستگاه میشود).
- به تب All مراجعه کنید.
- برنامه Google Play Store را از لیست بیابید و انتخاب کنید.
- گزینه Force Stop را لمس کنید.<
مطمئنا اگر شبکه اینترنت شما ثبات و کیفیت خوبی نداشته باشد، میتواند عامل بروز مشکل در عملکرد گوگل پلی شود. پس حتما کیفیت شبکه اینترنتی که به آن وصل هستید (چه وای فای و چه موبایل دیتا) را مورد بررسی قرار دهید. برای انجام این کار میتوانید یک صفحه وب را در مرورگر گوشی خود اجرا کنید. همچنین از روش های پیشرفته تری هم میتوانید برای سنجش سرعت اینترنت خود استفاده کنید که برای کسب اطلاعت بیشتر در مورد این روش ها از کارشناسان موبایل کمک راهنمایی بخواهید. پس همیشه از ثبات و کیفیت شبکه اینترنت خود اطمینان حاصل نمایید. برای خرید vpn باید فاکتورهای از جمله سرعت ، امنیت و… را در نظر بگیرید
اگر با حذف حافظه کش گوگل پلی استور همچنان در عملکرد آن مشکل وجود داشت، شانس خود را با حذف دیتای برنامه امتحان کنید. برای انجام این کار باید مراحل زیر به ترتیب طی شوند:
- وارد بخش Settings شوید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- به تب All مراجعه کنید.
- برنامه Google Play Store را از لیست انتخاب کنید.
- گزینه Clear Data را انتخاب کنید.
- در پنجره پاپ آپ نمایان شده هم گزینه OK را لمس کنید تا با پاک سازی دیتای اپلیکیشن مذکور موافقت شود.
- وارد بخش Settings شوید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- به تب Disabled مراجعه کنید.
- اگر برنامه گوگل پلی استور (Google Play Store) در این بخش قرار گرفته، آن را لمس و سپس گزینه Enable را انتخاب کنید.
در برخی شرایط دیده شده که حذف آپدیت های برنامه گوگل پلی استور و نصب مجدد آن ها منجر به رفع مشکلات عملکردی این اپلیکیشن شده است. بنابراین پیشنهاد میکنیم که شما هم از این روش استفاده کنید. برای حذف کردن آپدیت های برنامه گوگل پلی کافیست که به شرح زیر عمل کنید:
- وارد بخش Settings شوید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- به تب All مراجعه کنید.
- برنامه گوگل پلی استور (Google Play Store) را از لیست یافته و انتخاب کنید.
- گزینه Uninstall Updates را لمس کنید و با حذف آپدیت ها از گوگل استور موافقت نمایید.
- وارد بخش Settings شوید.
- گزینه Apps یا Applications را انتخاب کنید.
- به تب All مراجعه کنید.
- برنامه Google Play Services را از لیست انتخاب کنید.
- گزینه Clear Cache را انتخاب کنید و با حذف آن ها موافقت به عمل آورید.
از آنجایی که گوگل پلی استور با اکانت گوگل شما ارتباط مستقیم دارد، بنابراین بروز مشکل در عملکرد اکانت گوگل فعال در گوشی هوشمندتان میتواند منجر به بروز مشکل در عملکرد گوگل پلی استور هم شود. برای رفع این مشکل توصیه میکنیم که اکانت گوگل خود را از گوشی حذف و بار دیگر آن را فعال کنید. برای انجام این کار به شرح زیر عمل نمایید:
- وارد بخش Settings گوشی اندرویدی خود شوید.
- گزینه Accounts را انتخاب کنید.
- گزینه Google را انتخاب کنید.
- اکانت گوگل خود را انتخاب نمایید.
- آیکون سه نقطه موجود در گوشه سمت راست و بالای صفحه را لمس کنید.
- گزینه Remove Account را انتخاب کنید و با حذف اکانت موافقت به عمل آورید.
- وارد بخش Settings دستگاه شوید.
- گزینه Backup & Reset را انتخاب کنید.
- گزینه Factory Reset را انتخاب کنید و با انجام آن موافقت به عمل آورید.
علت خرابی گوگل پلی با تغییر اندروید چیست؟
ابتدا به خاطر داشته باشید که این علت نمیتواند مربوط به دستگاههای روت شده یا آن مواردی باشد که از رام سفارشی استفاده میکنند. این فرایندها فایلهای سیستم اندروید را تغییر میدهند و بنابراین، متغیرهای زیادی را برای تشخیص معرفی خواهند کرد. کلیه تغییرات ذکرشده میتواند مانع از عملکرد گوگل پلی شود.
به عنوان مثال، گاهی وقتها نصب رام سفارشی یا بازیابی از پشتیبان به وسیله ریکاوری سفارشی مانع از عملکرد فروشگاه خواهد شد. ما توصیه میکنیم از Titanium Backup یا یک روش پشتیبان مشابه برای بازیابی برنامهها با داده استفاده کنید. توجه داشته باشید که دلایل زیادی برای نصب رام سفارشی وجود دارد. متاسفانه در صورت بروز مشکل، عیبیابی نیازمند نجربه و انجام اقدامهای بیشتر خواهد بود.
دلایل کار نکردن گوگی پلی چیست؟
همانطور که ذکرشد، خرابی و کار نکردن گوگل پلی میتواند دلایل گوناگون و متعددی داشته باشد. به عنوان مثال، عدم آپدیت گوگل پلی در طولانی مدت یا بروزرسانیهای ناقص و تغییر ناگهانی سیستم عامل اندروید میتواند از مهمترین دلایل خرابی و متوقف شدن گوگل پلی به حساب آید که روشهای خاص خود را برای برقراری آرامش خواهد داشت.
توقف برنامه، پاکسازی کش و اطلاعات
فروشگاه گوگل پلی به فرایندهای دیگری متکی بوده که به صورت نامحسوس در پسزمینه اجرا میشوند. هنگامی که گوگی پلی را پاکسازی کنید، بهتر است که این کار را با خدمات گوگل پلی و فریم ورک گوگل سرویس هم انجام دهید. در صورتی که قصد دارید مورد ذکرشده را ابتدا آزمایش کنید، بروزرسانی خدمات گوگل پلی را مورد بررسی قرار دادهایم. شما برای انجام این کار نیازمند دسترسی به تنظیمات گوگل پلی هم خواهید داشت که باید این مسئله را مدنظر قرار دهید.
در صورت نیاز و تمایل کاربران، امکان دارد تصمیم به پاکسازی دادههای مدیریت دانلود هم داشته باشید. پس از پاک شدن، دستگاه را مجددا راهاندازی کرده و سپس نصب یا بروزرسانی را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. انجام این کار ممکن است نیازمند وارد کردن اطلاعات ورود به سیستم شما داشته باشد. ابتدا وارد تنظیمات دستگاه شوید. در ادامه وارد بخش برنامهها (Apps) شوید و برگه برای همه (All) را بیابید.