از ارائه بسته بندی نوین تا راهکارهایی برای کاهش تلفات محصولات غذایی با کمک ضایعات کشاورزی
در استارتاپ دوشنبه ، هفت شرکت محصولات فناوری خود را برای پاسخگویی به چالش های صنایع غذایی به نمایش گذاشتند.
به گزارش رویداد برتر در بیست و هشتمین رویداد راه اندازی آنلاین صنایع غذایی ، که در صندوق نوآوری و رفاه برگزار شد ، 7 شرکت محصولات خود را در صنایع غذایی به شرح زیر ارائه کردند:
افزایش میزان ازن محصولات کشاورزی
بشیر فتوحی ، مدیر فنی یکی از شرکت های نوپا که “دانش بازیابی فناوری و ازن” را به عنوان یکی از دستاوردهای این شرکت تولید می کند ، می گوید: “مشکل اصلی مواد غذایی آلودگی است و طبق آمار منتشر شده ، 800 میلیون نفر گرسنه هستند. “500000 نفر بر اثر نوشیدنی های آلوده جان خود را از دست می دهند.
وی از بین رفتن محصولات کشاورزی را یکی دیگر از چالش های صنایع غذایی دانست و گفت: کشور مشکلات زیادی در این زمینه دارد زیرا عدم رعایت قوانین هنگام حمل محصولات کشاورزی ، عدم فرهنگ استفاده از غذا است.
فتوحی خاطرنشان کرد: در این رابطه راه حلی ارائه کرده ایم که در آن دستگاهی را طراحی و تولید کرده ایم که از گاز ازن برای افزایش زمان ذخیره سازی محصولات کشاورزی استفاده می کند.
به گفته وی ، گاز ازن یک ماده ضد باکتری است که در برخی موارد 300 برابر قدرت ضدعفونی کنندگی بیشتر از کلر دارد.
این محقق با تأکید بر اینکه این روش قادر به از بین بردن همه باکتری ها ، میکروارگانیسم ها و قارچ ها و همچنین اسپور آنها است ، ادامه داد: مکانیسم عملکرد این دستگاه به گونه ای است که دستگاه هوای ورودی را دریافت می کند و در انتها گاز ازن منتشر می کند. به خانه ، که ممکن است شامل یخچال باشد.
وی افزود: تحقیقات نشان می دهد این روش می تواند ماندگاری محصولات کشاورزی را چندین ماه افزایش دهد.
فتوحی از ماهیگیری ، غذا ، محصولات لبنی ، فرآورده های گوشتی ، آب بطری و صنعت برودتی به عنوان خریداران این دستگاه یاد کرد و افزود: از مزایای این دستگاه می توان به کاهش مصرف سموم ، از بین بردن محصولات و حفظ ویژگی های ارگانیک محصول اشاره کرد. به
به گفته وی ، این شرکت برای تولید این دستگاه سطح 9 به یک میلیارد گوجه فرنگی نیاز دارد.
مقابله با چالش بانکداران مواد غذایی
صمد اقصامی ، یکی از بنیانگذاران این استارتاپ ، در مورد این کار گفت: “در حال حاضر پلتفرم های بزرگی در جهان به نام” کشندکاری “وجود دارد و آنها کار می کنند و ما در این استارتاپ سعی کردیم مارک های مختلف را در این فرم ایجاد کنیم بیایید بسازیم یک سقف و مشکلات بانکداران مواد غذایی را برطرف کنید ، به عنوان مثال ، ما هیچ سکوی بارگیری ، سکوی تخلیه نداریم و در طرح ترافیک گنجانده شده ایم.
وی گفت: در این استارتاپ ، تولیدکنندگان غذا ، رستوران ها ، رستوران های فست فود و هرکسی که بخواهد به صورت دسته جمعی خرید کند ، محصول خود را مستقیماً دریافت می کند و مشتریان به راحتی می توانند محصولات مورد نیاز خود را درب کارخانه تهیه کنند.
اقسامی ادامه داد: قیمت مناسب ، سبد خرید متنوع و بهینه ، تحویل در منزل ، عدم مراجعه به سوپرمارکت ، سفارش بدون محدودیت زمانی و مکانی ، حذف هزینه های توزیع ، حاشیه سود بیشتر و فروش مستقیم و قابل توجه محصولات یک پیشنهاد ارزش نوپا برای سوپر مارکت ها و خواربارفروشی ها.
وی یادآور شد که 15 میلیارد سرمایه گوجه فرنگی برای توسعه کار و اجاره انبار ، تهیه صندوق های فروش و قفسه های فروشگاه نیاز است.
ماهی جزیره ؛ بستر فروش آنلاین ماهی
معید ربیعی ، بنیانگذار یکی از شرکت های نوپا ، در مورد توسعه بستر فروش آنلاین ماهی گفت: این استارتاپ در فوریه 1999 پس از شناسایی نیازها و امکان سنجی جزیره کیش شروع به کار کرد. این استارتاپ یک فروشگاه آنلاین غذاهای دریایی است که تامین کنندگان غذاهای دریایی را مستقیماً با مشتریان و متقاضیان متصل می کند.
وی گفت: یکی از ویژگی های این راه اندازی تضمین سلامت محصول ، به روز بودن محصول و تحویل فوری محصولات به مشتریان در سراسر کشور است.
هاری ، جابجایی آسان ، جلوگیری از افتادن کیفیت ماهی خریداری شده ، خرید ماهی تازه و بسته بندی شده ، عدم بوییدن ماهی در فروشگاه ، برنامه های آموزشی برای پخت و نگهداری ماهی ، بهبود کیفیت سبد غذایی خانگی. این نام فروشگاه آنلاین است.
تولید طعم دهنده ها با ضایعات کشاورزی
غزاله قنبرنژاد ، رئیس هیئت مدیره این شرکت ، مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی ، محصول این شرکت را که از زباله های کشاورزی تهیه شده است ، “اسید لاکتیک” نامید و گفت: “مشکل اصلی کشور اسید بالا است. از غذاهایی مانند شکر و نشاسته استفاده می شود و در صنایع غذایی برای کنترل pH ، طعم و نگهدارنده استفاده می شود. همچنین در صنایع لبنی و آرایشی استفاده می شود.
وی گفت: پیش بینی می شود بازار این محصول تا سال 2028 به 5.8 میلیارد دلار برسد. یعنی ضایعات کشاورزی در بازارهای بین المللی.
رئیس هیئت مدیره شرکت افزود: این محصول از مواد زائد مانند نیشکر و چغندر قند تهیه می شود.
قنبرنژاد با بیان اینکه قبلاً کاغذ پلیمری از این محصول تولید شده بود ، ادامه داد: اسید لاکتیک در مقیاس نیمه صنعتی در صنایع غذایی تولید شد و برای تامین و صادرات آن به کل بازار ایران نیاز به سرمایه گذاری 7 میلیارد گوجه داریم.
تولید انواع روکش غذایی
منوچهر بهزادی ، مدیرعامل یکی از شرکت های نوپا ، گفت: این شرکت “پوشش های خوراکی تولید می کند تا عمر محصولات کشاورزی پس از برداشت افزایش یابد” ، گفت: در ایران و سایر کشورها ، حدود 30 درصد از محصولات کشاورزی به ضایعات تبدیل می شود. در انبارها ، حمل و نقل ، فضاهای بار و مغازه ها است.
وی از آفات و آب و هوا به عنوان عوامل م inثر در از بین رفتن محصولات کشاورزی یاد کرد و یادآور شد: یکی از راهکارهایی که در این زمینه معرفی می شود ، استفاده از سردخانه ای است که فقط در مرحله نگهداری موثر است و از آسیب بیشتر جلوگیری می کند. به
بهزادی استفاده از پارافین و دود را راه حل دیگری برای افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: “این روش ها با خواسته خریداران ناسازگار است ، بنابراین در تحقیقات خود از راه حلی که وزارتخانه ارائه کرده بود استفاده کردیم.” ، که طول عمر ذخیره سازی را با غوطه ور کردن محصولات کشاورزی افزایش می دهد.
مدیرعامل این شرکت به مجاز بودن مواد اولیه محلول ، سهولت در کار ، امکان ورود به بازارهای صادراتی ، تغییر ظاهر و طعم محصولات اشاره کرد و یادآور شد: این محلول دارای ماندگاری محصولاتی مانند گیلاس است. ، گوجه فرنگی ، خیار ، هلو و بامیه با نتایج خوب.
وی از اعمال این محلول در مورد پسته خام خبر داد و گفت: تاکنون صادرات پسته خام به دلیل خرابی محصول امکان پذیر نبوده و امیدواریم این روش راه حلی برای صادرات پسته خام ارائه دهد.
بهزادی سطح فناوری محصول را 8 عنوان کرد و گفت: برای تولید 30 هزار لیتر محصول نیاز به جذب یک میلیارد گوجه فرنگی داریم.
ساخت دستگاه بسته بندی مدرن در صنایع غذایی
علی رشیدی ، مدیرعامل یک شرکت فناوری ، از معرفی یک مدل جدید بسته بندی مواد غذایی خبر داد و گفت: “ما ابتدا برای اجرای این طرح به مشاغل کوچک و خانگی مراجعه کردیم و چالش اصلی آنها بسته بندی محصولات آنها بود که به بسته بندی استاتیک اجازه می دهد.
مدیرعامل این شرکت فناوری با بیان اینکه این دستگاه بسته بندی مخروطی را اجرا می کند ، افزود برای توسعه این دستگاه نیاز به سرمایه گذاری یک میلیارد گوجه فرنگی داریم.
ارائه راه حلی برای نوسازی واحد تحقیق و توسعه صنایع غذایی
آرش غیتران ، مدیرعامل یکی از استارتاپ ها ، می گوید: “این استارتاپ با هدف ایجاد فاصله بین صنعت ، دانشگاه و جامعه در صنایع غذایی ایجاد شده است و در این راستا ، تحقیقات ما در بازار و بررسی رفتار مصرف کنندگان همچنین.
وی ادامه داد: بر این اساس ، چهار بخش در این استارتاپ در زمینه های غذا ، ترکیب غذا ، توسعه غذای سالم و توسعه بازار ایجاد شده است.
قیطران با اشاره به بررسی صنایع غذایی کشور گفت: برآوردها نشان می دهد 8281 واحد غذایی و آشامیدنی در کشور ایجاد شده است که از این تعداد 1656 واحد فاقد واحدهای تحقیق و توسعه هستند و ما قادریم در این زمینه به صنایع کمک کنیم. . ”
پیام تمام شد