بیش از ۷۷۰ هزار مشترک در استان همدان از نعمت برق پایدار بهره مند هستند
به گزارش خبرگزاری رویداد برتر همدان؛ شیرزاد جمشیدی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تعدادی کد غیرقانونی ارز یا سوuses استفاده از تعرفه های ارزان تر به همین منظور شناسایی و ضبط شده است ، گفت: برخی از قطعی های برق به دلیل فعالیت شرکت های غیرقانونی ارز دیجیتال است.
وی با تأکید بر اینکه تاکنون تعدادی از معدن کاران استان به محاکمه کشانده شده اند ، افزود: طی مانور دو روزه تعداد زیادی مزارع با رمز ارز شناسایی شدند.
جمشیدی با بیان اینکه هر معدنچی به اندازه 25 مشترک خانگی برق مصرف می کند ، خاطرنشان کرد: فعالیت ارزهای رمزپایه فشار زیادی به شبکه ها و تاسیسات الکتریکی وارد می کند و بخشی از قطعی برق نیز به همین دلیل است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از جمع آوری سه مگاوات رمز ورود ارز خبر داد و افزود: هر شهروندی که رمز ورود ارزهای غیرقانونی را وارد و گزارش می کند باید هزینه ای را پرداخت کند.
وی همچنین از افتتاح 136 پروژه با 66 میلیارد تومان اعتبار در ایام دهه فجر خبر داد و گفت: یک نیروگاه خورشیدی یک وات با یک میلیون دلار سرمایه آماده بهره برداری است و گفت: 32 پروژه 19 میلیارد هزینه می کند و 400 میلیون وام در دهه فجر.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به افزایش یک درصدی شعب در 9 ماهه امسال ، خاطرنشان کرد: 757 هزار و 279 مشترک در استان همدان وجود داشت که در سال 1998 به 768 هزار و 346 مشترک رسید.
جمشیدی با بیان اینکه پیش بینی می شود تا پایان امسال میزان فروش انرژی 9 درصد افزایش یابد ، ادامه داد: با 1071 روستای استان ، همه روستاهای استان با بیش از 10 خانوار و هیچ روستایی با بیش از 10 خانوار فاقد برق برق دار.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه با مدیریت خوب استان ، اوج تابستان بدون قطعی برق گذشت ، تصریح کرد که محدودیت هایی برای نیروگاه ها و برخی نیروگاه ها در برخورد با اوج زمستانی بائوجو اعمال شده است. قطعی برق کمترین میزان در محدوده است.
وی حداکثر پیک بار در استان را 694 مگاوات در سال گذشته عنوان کرد و افزود: نیروگاه استان 1000 مگاوات برق تولید کرد که 10 درصد مصرف نیروگاه است و مابقی وارد شبکه شدند در حالی که اوج بار استان امسال است. 725 مگاوات بود 4. این یک افزایش 5 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
جمشیدی با اشاره به وجود شش نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی در استان همدان خاطرنشان کرد: چهار نیروگاه در مقیاس کوچک و 52 نیروگاه انشعابی در استان همدان وجود دارد و یک نیروگاه مگاواتی امسال در دهه فجر افتتاح می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق همدان تأکید کرد: پنج نیروگاه خورشیدی با SATBA قرارداد بسته اند که بلافاصله پس از ورود سرمایه گذار به بهره برداری می رسند.
جمشیدی با اشاره به “برق امید” افزود: “30٪ از مشترکان استان همدان ، معادل 180،000 مشترک ، مشترکان کم مصرف هستند که قیمت برق آنها با 100٪ تخفیف محاسبه می شود.”
رئیس هیئت توزیع برق استان با بیان اینکه شرکت توزیع 125 میلیارد تومان بدهی به مشترکان خود دارد ، افزود: نیاز 50 میلیارد تومانی شرکت برق مربوط به ادارات دولتی است. ما از روسای ادارات می خواهیم قبض های برق را به موقع پرداخت کنند. در ارائه خدمات بهتر به ما کمک کنید.
48