برگزاری اولین گردهمایی سراسری معاونین آموزشی دانشگاه ها واساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت
به گزارش خبرگزاری رویداد برتر از تهران ؛ طالب رجب پور در حاشیه این گردهمایی گفت: دوران دفاع مقدس برای ما ایرانیان یک ارثیه گرانبهاست که در نشر و ترویج فرهنگ آن اجتناب از غلو و عدم کم اهمیت نشان دادن آن جزو شاخصههای آن است.
دکتر طالب رجب پور افزود: کارویژه و هنر ما استادان این درس اینست که آنرا تربیت محور کنیم و خودو رزمندگان عزیزی که سال ها در کوران دفاع مقدس بوده را بدهکار معرفی نکنیم.
استادیار درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به الزامی شدن این درس در تمام دانشگاه های کشور اظهارکرد: زمانیکه این درس دو واحدی بصورت <عمومی و اختیاری> بود دانشجو و مسوولان آموزشی دانشگاه ها تمایلی به گذراندن آن نبوده و اکنون که به عنوان دو واحد درسی “عمومی و الزامی” به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده از مقطع کارشناسی تا دکتری لزومآ برای یکبار هم شده باید آن را بگذرانند.
دکتر طالب رجب پور با گرامیداشت یاد وخاطره سرلشگرشهید سوداگرنقش آفرین اصلی ورود این درس در دانشگاه آزاد اسلامی و قدردانی از مسوولان بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس تصریح کرد: اکثر قریب به اتفاق اساتید درس علوم و معارف دفاع مقدس و مقاومت در آستانه فترت عمر هستند و باید زمینه انتقال دانش فرهنگی و تخصصی دوران طلایی دفاع مقدس به اساتید جوان را امکان پذیر کرد.
این رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس خاطر نشان کرد: من هرگز شب دهم تیرماه ۱۳۶۷ خورشیدی را از یاد نخواهم برد،شبی که درهنگامه کمین به دشمن،در کمین افتادم ودر حالیکه در نیمه های آن شب مورد اصابت تیرمستقیم به پایم توان به عقب آمدن نداشتم جزر و مد اروند رود و سه نیروی تحت امر،به مدد آمدند ولذا همزمانی این گردهمایی سراسری بهانه ای برای یادکرد آن صفحه از عمرجوانی ام شد.
دکتر سید جلال عرفانیان مدیر آموزش و پژوهش اداره آثار و نشر دفاع مقدس شهرستان شهرری نیز که در این گردهمایی حضور یافت در خصوص ماموریت حوزه مورد تصدی خود گفت: ما برای جذابیت درس دفاع مقدس در دانشگاه ها در صدد تنظیم شیوه نامه جدید تدریس این درس هستیم و از ظرفیتهای اداره کل استان و نهایتأ همکاران حوزه آموزش بنیاد بهره خواهیم گرفت.
مدیر آموزش و پژوهش اداره حفظ آثار و نشر دفاع مقدس شهرستان شهرری افزود: ما به طرق مختلف پیشکسوتان دوران دفاع مقدس را شناسایی و برای تدوین تاریخ شفاهی آن دوران گرانسنگ با آنان مصاحبه کرده و گزارشهایی را تهیه نموده و در مجموعهای آنهارا ضبط،ثبت و تبدیل به کتاب میکنیم وسپس در اختیار همه جویندگان و دانشجویان و دانش پژوهان وعلاقه مندان تاریخ هشت ساله دوران دفاع مقدس قرار خواهیم گذاشت.
دکتر سید جلال عرفانیان تصریح کرد: ما رابطه خوبی با مراکز علمی و پژوهشی مرتبط با دفاع مقدس داریم و برای ارتقاء کیفیت محتوای آثار منتشره در باب دفاع مقدس با دانشگاه ها هم افزایی میکنیم.
گفتنی است در این گردهمایی امیر سهرابی جانشین رییس کل بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس کشور،سرهنگ حیدری معاون آموزش و پژوهش بنیاد، دکتر نقی زاده مدیرکل برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم، سردار زهدی آخرین فرمانده توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس و دکتر طهماسبی به ایراد سخن پرداختند و درپایان از کتاب ” جرقه های آتش منحنی سپاه ” بقلم عباس حیدری مقدم رونمایی شد.
انتهای پیام/