استادان مسئول انتقال دانش علمی و تخصصی به دانشجویان هستند
امام جمعه شهرکرد:
حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی گفت: نقش تربیتی استادان در دانشگاه بسیار حائز اهمیت است آنان مسئول انتقال دانش علمی و تخصصی به دانشجویان هستند.
به گزارش خبرنگار آنا حجت الاسلام سیدابوالحسن فاطمی نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد اظهار کرد: نقش تربیتی استادان در دانشگاه بسیار حائز اهمیت بوده آنان مسئول انتقال دانش علمی و تخصصی به دانشجویان هستند. انتقال دانش و مهارت ها توسعه تفکر انتقادی رشد شخصیت و اخلاقی ایجاد انگیزه و الهام بخشی راهنمایی و مشاوره توسعه مهارت های اجتماعی و تحقیق و نوآوری از مهم ترین عناوین تربیتی استادان در دانشگاه است.
وی افزود: نقش تربیتی استادان در دانشگاه فراتر از تدریس صرف است و شامل جنبه های متعددی ازجمله رشد علمی اجتماعی و اخلاقی دانشجویان می شود.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به فرمایش امام راحل که فرمودند انتظار فرج انتظار قدرت اسلام است بیان کرد: انتظار فرج به عنوان قدرت اسلام و یکی از مفاهیم کلیدی در فرهنگ و آموزه های اسلامی به ویژه در مذهب شیعه بوده؛ انتظار فرج نماد قدرت و پایداری اسلام در برابر مشکلات و چالش هاست. مؤمنان با اعتقاد به ظهور منجی باور دارند که در نهایت حق بر باطل پیروز خواهد شد و اسلام به اوج قدرت و عظمت خود خواهد رسید. راهپیمایی جهانی بر ضد صهیونیست ها دلیل روشنی بر این مهم است.
فاطمی اضافه کرد: انتظار فرج نه فقط باور دینی؛ بلکه حرکت اجتماعی و فرهنگی است که می تواند به تقویت ایمان و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه کمک کند. هر شخصی در هر منصب و جایگاهی باید برای تبیین تفکرات و حرکت به سمت چشم انداز و افق روشن اسلام با هدف رشد و تعالی کشور تلاش کند.
وی مطرح کرد: تعلیم و تربیت توسط استادان در دانشگاه ها نقش بسیار مهمی در شکل گیری شخصیت دانشجویان تکامل و آماده سازی آنها برای ورود به بازار کار و جامعه ایفا می کند. تعلیم و تربیت در دانشگاه ها باید فرآیند جامع باشد که نه فقط به انتقال دانش؛ بلکه به پرورش انسان های متفکر خلاق و مسئول منجر شود.
کسب درآمد پایدار با دریافت مجوز آزمایشگاه همکار محیط زیست و همکار دامپزشکی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با ارائه گزارشی کامل از اقدامات انجام شده در دانشگاه گفت: آزمایشگاه تخصصی این دانشگاه توانست مجوز آزمایشگاه همکار محیط زیست و همکار دامپزشکی و همچنین پیاده سازی iso۰۲۵ را کسب کند که می تواند نویدبخش درآمد پایداری برای دانشگاه باشد.
ابراهیم رحیمی اضافه کرد: با راه اندازی هفت دانشکده موضوعی و افزایش رشته های کاردانی و کارشناسی در سال آینده تعداد دانشکده های موضوعی دانشگاه آزاد اسلامی استان به ۱۱ دانشکده افزایش پیدا می کند. سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی وابستگی کمتر به شهریه دانشجویی و برنامه ریزی برای درآمد های غیرشهریه ای بوده که دانشگاه استان هم با همه توان به دنبال کسب درآمد های خارج از شهریه و اخذ طرح های پژوهشی درآمدزایی است که منجر به تولید و تجاری سازی می شوند.
به گزارش آنا در حاشیه این نشست هم اندیشی برنامه های بسیج اساتید توسط مسئول بسیج اساتید تبیین شد و از همکاران برای شرکت در برنامه سراسری بسیج با عنوان استاد بسیجی جهاد تبیین خیزش علمی حامی مقاومت دعوت به عمل آمد.